Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2021 14:55
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

V příštím díle Výměny manželek bude Matěj Stropnický s partnerem Danem

V příštím díle Výměny manželek bude Matěj Stropnický s partnerem Danem
Zdroj: Strana Zelených
NEWS
Uložit Uložené

Výměna manželek s Matějem Stropnickým a jeho přítelem Danem bude odvysílána ve středu 24. března.

Název pořadu zní jasně. Ve Výměně manželek se prohodí dvě ženy z různých domácností, které se na 10 dní zhostí péče o cizí rodinu. Televize Nova se rozhodla reagovat na změnu společnosti a v novém dílu, který bude odvysílán ve středu 24. března, uvidíš homosexuální pár tvořený hercem a politikem Matějem Stropnickým a jeho partnerem. Nejedná se ale o první epizodu s gay párem, takové byly odvysílány už dříve.

Doporučeno
V soutěži jsem často plakala, což lidi dráždilo. V běžném životě vůbec nebrečím, říká Pavlína z MasterChefa V soutěži jsem často plakala, což lidi dráždilo. V běžném životě vůbec nebrečím, říká Pavlína z MasterChefa 18. března 2021 10:34

Jak si mladý bezdětný Dan, partner Matěje Stropnického, poradí v osmičlenné domácností, ve které je i malé miminko? Dokáže si zasloužilá matka Martina odpočinout na zámku, který prochází rekonstrukcí?“ hlásá popis nové epizody Výměny manželek.

Domů
Sdílet
Diskuse