Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2021 10:34
Čas čtení 1:22
Tereza Šnajdrová

V soutěži jsem často plakala, což lidi dráždilo. V běžném životě vůbec nebrečím, říká Pavlína z MasterChefa

V soutěži jsem často plakala, což lidi dráždilo. V běžném životě vůbec nebrečím, říká Pavlína z MasterChefa
Zdroj: Se souhlasem Pavlíny Lubojatzky
NEWS
Uložit Uložené

Pavlína Lubojatzky se včera objevila v oblíbeném pořadu Show Jana Krause.

Po odvysílání kuchařské reality show MasterChef se po Pavlíně slehla zem. S nikým ze soutěžících se nestýkala, vazby zpřetrhala i s TV Nova, na níž se kulinářská show vysílala a na scénu se vrátila až včera, kdy se objevila v Show Jana Krause u konkurenční televize. Tam se pochlubila prací na nové kuchařce a vyjádřila se i ke svým hejtrům, kteří jí kvůli účasti v MasterChefovi dávali pěkně zabrat.

Doporučeno
Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) 6. listopadu 2020 17:03

Docela často jsem v soutěži MasterChef plakala, což lidi dráždilo. Je paradoxní, že v běžném životě vůbec nebrečím. Byly to emocionální horské dráhy. Kdybych věděla, jaké to v reality show je, nikdy bych tam nešla. Snažila jsem se přijít na to, proč ty lidi tak irituji. A ono je to často v tom, že se jim do někoho zrcadlím,“ svěřila se Pavlína v Show Jana Krause. 

Domů
Sdílet
Diskuse