Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2020 17:03
Čas čtení 11:56
Tereza Šnajdrová

Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Kulinářská soutěž MasterChef zná již svého vítěze, kterým se stal mladý sympaťák Roman Staša. REFRESHER se s ním pobavil o tom, za co hodlá vyhrané peníze utratit, který z porotců je mu nejbližší nebo o Pavlíně, která vířila vody internetu.

Oblíbená kulinářská reality show MasterChef Česko 2020 zná od úterý svého vítěze. Tím se stal mladý sympaťák Roman Staša, který po celou dobu soutěže podával skvělé výkony, a navíc si díky svému humoru a otevřenosti získal mnoho fanoušků. REFRESHER se s Romanem spojil a zjistil, jaké má plány do budoucna, který ze soutěžících mu byl nejbližší a v jakém podniku ho můžeš potkat.

Doporučeno
Diváci útočí na Pavlínu z MasterChefa. Se*e každý druhý jídlo a furt jí to prochází, píší Diváci útočí na Pavlínu z MasterChefa. Se*e každý druhý jídlo a furt jí to prochází, píší 7. října 2020 15:21

Proč ses rozhodl přihlásit? Na základě čeho sis věřil, že tvé kulinářské schopnosti jsou pro soutěž MasterChef dostačující? 

Rozhodně jsem si nemyslel, že na to mám, ale přihlásil jsem se proto, že jsem měl moc rád minulou řadu, kterou vyhrála Kristina. Hrozně se mi to líbilo, tak jsem se rozhodl přihlásit. Je to jedna z mála reality show, ve které se ti nikdo nehrabe v soukromí. Pokud to teda samozřejmě nevyhraješ. A původně jsem si fakt nemyslel, že můžu vyhrát, že můžu něco takového dokázat. odvahu poslat přihlášku jsem dostal právě při sledování MasterChefa, kdy jsem si dal asi čtyři pivka, nebo pět, a podal jsem přihlášku (smích). Pokud si to dobře pamatuju, tak jsem přihlášku poslal pozdě, nedal jsem tam fotku ani video, takže hned od samého začátku jsem byl přesvědčený, že ani nemůžu postoupit do dalšího kola.

Kdy tě tedy poprvé napadlo, že bys mohl vyhrát?

Asi když nás bylo pět. To jsem si uvědomil, že je to možná blíž, než jsem čekal. Od té finálové pětky jsem začal celkem dobře vařit, vlastně hodně dobře vařit a konečně jsem měl pocit, že se třeba vyrovnám Pavlovi, že převažuju holky a tak. V tu chvíli jsem začal mít trochu pocit, že bych to možná mohl vyhrát, ale byl jsem přesvědčený o tom, že nikdy nemůžu porazit Pavla.

Roman MasterChef (Rozhovor)
Zdroj: instagram.com/stasa.roman

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 90862 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Komu by přál vítězství
  • Co udělá s vyhranými penězi
  • Jaké má plány do budoucna
  • Jak přistupuje k získané slávě
  • Jak jej soutěž změnila vnitřně
  • Jaký je jeho názor na Pavlínu
Domů
Sdílet
Diskuse