Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 17:57
Čas čtení 1:01
Adam Novosad

VIDEO: V Izraeli lidé tančí na stolech, nemají lockdown a radikálně uvolňují opatření. Takto vypadá konec pandemie

NEWS IZRAEL KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V Izraeli už naočkovali oběma dávkami téměř polovinu obyvatelstva.

Izrael je na konci pandemie. Oběma dávkami vakcíny už země naočkovala téměř polovinu svých obyvatel, což přineslo propad nových případů, pokles reprodukčního čísla na přibližně 0,7 a zásadní úbytek hospitalizovaných pacientů i nových obětí. Izrael se tak pomalu vrací k životu, který si lidé pamatují ze začátku minulého roku, kdy o viru slyšeli jen ze zpráv o Číně.

Situace zatím není tak dokonalá, aby mohla vláda uvolnit kompletně všechna opatření. Už v této chvíli se však může uvnitř setkávat 20 lidí a venku až skupiny 50 osob. V obchodech a nákupních centrech i nadále platí opatření, která omezují počet osob na rozlohu prodejny.

Doporučeno
Diana v Izraeli: Otevíráme restaurace, do posilovny se dá jít jen s očkovacím pasem. Takto vypadá konec pandemie Diana v Izraeli: Otevíráme restaurace, do posilovny se dá jít jen s očkovacím pasem. Takto vypadá konec pandemie 5. března 2021 9:30
Domů
Sdílet
Diskuse