Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 17:12
Čas čtení 1:15
Vojtěch Vanda

Týnuš Třešničková se rozešla se svým přítelem. Strašně zlej člověk, uvedl na její adresu bývalý partner

Týnuš Třešničková se rozešla se svým přítelem. Strašně zlej člověk, uvedl na její adresu bývalý partner
Zdroj: REFRESHER/Tereza Šnajdrová
OSOBNOSTI ČESKO YOUTUBE
Uložit Uložené

Influencerka se ale celý rozchod rozhodla uvést na pravou míru, a svoji verzi rozchodu zveřejnila na Instagramu.

„Nechtěla jsem to vůbec ventilovat, ale nemůžu jinak. S Láďou už netvoříme pár,“ svěřila se svým fanouškům na Instagramu Týnuš Třešničková. Oblíbená internetová osobnost čelila v posledních hodinách obvinění ze strany svého bývalého přítele Ladislava Biseniuse, který o ní poté, co se s ním influencerka rozešla, napsal, že je „strašně zlej člověk“, a že mu byla nevěrná.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52

„Prosím vás, sice jsme tvořili hezký pár a měli se rádi, ale radši si přeji, abych Týnuš nikdy v životě nepotkal,“ svěřil se s překvapivou informací na Instagramu Biesnius. Není to dávno, co  česká média nový pár objevila, jejich vztah nicméně netrval moc dlouho.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova)

Biseniuse se rozchod očividně dotkl. Jak sám uvedl, influencerka má ráda akorát peníze a sebe sama. Taky podle něj nenávidí lidi, fanouškům se směje do obličeje a je strašně zlý člověk. V neposlední řadě mu byla údajně i nevěrná. „Nevím teda, s kým mě hned v neděli podvedla, ale ten člověk musel být strašný zoufalec, když my dva s Týnuš to neměli ani pořádně vyřešený,“ komentoval situaci zhrzený bývalý přítel.

Domů
Sdílet
Diskuse