Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2021 18:46
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Ve Sněmovně už je ochranné plexisklo za 30 tisíc korun kolem míst Volného a Bojka

Ve Sněmovně už je ochranné plexisklo za 30 tisíc korun kolem míst Volného a Bojka
Zdroj: Poslanecká sněmovna
NEWS LUBOMÍR VOLNÝ
Uložit Uložené

Kolem míst, kde sedí odmítači roušek, stojí plexisklo.

V Poslanecké sněmovně už stojí ochranná bariéra z plexiskla, která byla nainstalována kolem míst nezařazených poslanců Lubomíra Volného a Mariana Bojka. Ti dlouhodobě odmítají v jednacím sále nosit ochranu dýchacích cest, čímž mohou potenciálně ohrožovat ostatní. Podle serveru Novinky celý proces instalace bariéry stál 30 tisíc korun.

Poslanci Lubomír Volný a Marian Bojko už byli kvůli odmítání roušek a respirátorů také ze sálu dokonce několikrát vykázání ven. Je nutné taky dezinfikovat řečnický pult a mikrofony pokaždé, kdy skončí jejich výstupy.

Volný se také pravidelně objevuje na protivládních demonstracích. Na začátku měsíce byl dokonce na jedné z nich v Praze zadržen policií proto, že si opakovaně odmítal nasadit roušku. 

Doporučeno
Platil starosta z jihu Slovenska mafiánům za vraždy? Zabijáci z gangu Sátorových popisují své brutální praktiky Platil starosta z jihu Slovenska mafiánům za vraždy? Zabijáci z gangu Sátorových popisují své brutální praktiky 16. března 2021 9:30
Poslanecká sněmovna plexisklo
Zdroj: Poslanecká sněmovna
Domů
Sdílet
Diskuse