Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 16. 1. 2020
13:05
Instagram chce blokovat fotografie upravené ve Photoshopu. Zatím ale omezuje i jasné umění a funkce nepracuje tak, jak by se očekávalo.
12:58
Internet reaguje na nové logo Prahy 3. Prý připomíná čáry kokainu, logo Tří sester nebo lístek v hospodě.Internet reaguje na nové logo Prahy 3. Prý připomíná čáry kokainu, logo Tří sester nebo lístek v hospodě.
12:05
Akcie Tesly rekordně rostou. Elon Musk má důvod k radosti. Pomáhá mu i nová továrna v Číně.
11:30
10:55
Dým z požárů v Austrálii zřejmě obkrouží celou Zemi. Podle NASA máme očekávat alespoň jedno kolečko kolem planety.Dým z požárů v Austrálii zřejmě obkrouží celou Zemi. Podle NASA máme očekávat alespoň jedno kolečko kolem planety.
8:39
Bývalá fotbalová hvězda pracuje jako řidič Uberu. Erdogan mi vzal všechno, uvěznil i mého otce, prohlásil.
Středa 15. 1. 2020
17:10
Conor McGregor přiznal, že celý týden před zápasem s Khabibem Nurmagomedovem propil. Nechce se k tomu vracet. Udělal prý pár chyb, ale napravil je.Conor McGregor přiznal, že celý týden před zápasem s Khabibem Nurmagomedovem propil. Nechce se k tomu vracet. Udělal prý pár chyb, ale napravil je.
13:50