Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 15:25
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Doom je zpět, brutálnější a akčnější než kdykoliv předtím! Eternal bude nejšílenější akcí roku, slibuje nový trailer

TECH
Uložit Uložené

Doom Eternal vychází už za 2 měsíce, a tak tu máme příběhový trailer se spoustou skvělých gameplay záběrů.

Vývojáři z id Software museli nejnovějšího Dooma odložit, aby ho mohli dotáhnout k dokonalosti. Podle nejnovějšího traileru se jim to zřejmě i podařilo.

Doom Eternal totiž vypadá úžasně a docela možná se stane i nejlepším dílem celé série. Brutální jako nikdy předtím, s propracovanou fyzikou, grafikou a jedinečným soundtrackem. Akční gameplay, ve kterém se nikdy nesmíš zastavit, jinak zemřeš, je stále neotřelý a nikdo Dooma v tomto asi ještě dlouho netrumfne.

Nekonečné návaly démonů a bossů prahnoucí po tvé krvi jsou pro Doom Guye ukolébavkou na dobrou noc. Pokud máš rád pořádný adrenalin, obrovské zbraně a zabíjení, zaznamenej si do kalendáře datum 20. března 2020. Tehdy se otevře peklo a vyjde z něj Doom Eternal od Bethesdy.

Doom je späť, brutálnejší a akčnejší ako kedykoľvek predtým! Eternal bude najšialenejšou akciou roka, sľubuje nový trailer
Doom je späť, brutálnejší a akčnejší ako kedykoľvek predtým! Eternal bude najšialenejšou akciou roka, sľubuje nový trailer

Hra vyjde i na Nintendo Switch (o port se znovu postarají lidé z Panic Button stojící i za portem Doom z roku 2016), ale jen v 30fps. PC, Xbox a PlayStation budou zvládat i 60fps. Přibudou nové zbraně, designy útoků, finálních úderů, ale i démoni.

Jednak se dočkáme zcela nových, jednak staronových, a tedy aktualizovaných modelů z předchozích dílů. Přibudou také nové hratelnostní mechaniky. V první řadě je to hák, kterým se dostanete blíže k démonům a také meč. 

Součástí Doom Eternal bude nepochybně i pořádný příběh. Autoři chtějí vytvořit Doom Universe, takže se dočkáme nějakých těch zvratů, odhalení a příběhového pozadí nejen kolem hlavní postavy. Kromě klasické kampaně, mnohem obsáhlejší než naposledy, by ses měl dočkat i singleplayerového DLC, multiplayerového PvP módu a v neposlední řadě Invade módu.

Jednoduše řečeno, půjde o mód, v němž se budeš moci připojit ke kampani kteréhokoliv jiného hráče jako démon s pokusem ho zabít. Budeš mít i posily, protože se takto může setkat více invaderů a vytvořit jakousi skupinu lovců-démonů.

 

Domů
Sdílet
Diskuse