Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 18:45
Čas čtení 0:46
Antonín Havlík

Justin Bieber navádí fanoušky k podvodu, v Británii zuří grimeová válka a český film je nominován na Oscara

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Podívej se na nové české Freshnews, kde najdeš všechny svěží společenské a kulturní novinky na jednom místě. Tentokrát s Petrou a Kubou!

Po týdnu se opět setkáváme s horkými novinkami ze světa hudby, filmů i influencerů. Začínáme zhurta – Justina Biebera čeká letos velmi náročný rok. Ať už se to týká nového alba, velkého turné či dokumentu z jeho soukromého života. Teď má navíc na krku jeden důmyslný podvůdek. Chtěl si totiž uměle navýšit počet přehrání na streamovací službě a hodlal k tomu využít své fanoušky. Na svůj Instagram napsal návod, jak mu mohou pomoci, aby se dostal na první místo hitparád.

Věnovali jsme se i beefu mezi otcem grimeu Wileym a Stormzym, který momentálně otřásá britskou hudební scénou. Rozepře přitom začala Twitteru, kde se Wiley opírá do Stormzyho kvůli remixu na skladbě s Edem Sheeranem. Tato internetová potyčka vybublala v grimeovou smršť disstracků mezi oběma interprety. Podrobnosti se dozvíš od moderátorky Petry. 

Věnovali jsme se také skandálu Joaquina Phoenixe, kterého policisté zadrželi na ekologickém shromáždění o klimatických změnách. I přesto má totiž důvody se radovat: film Joker, ve kterém herec zazářil, se těší hned jedenácti nominacím na Oscara.

A u těch rovnou zůstaneme – v kategorii krátký animovaný film získal nominaci i loutkový snímek Dcera od 33leté režisérky Darii Kashcheevy. Emotivní drama vypráví o vztahu matky a otce, kteří se k sobě snaží najít cestu. 

Doporučeno
Proč se šířil hoax o smrti Steina27, Yzomandiase a Doriana? Proč se šířil hoax o smrti Steina27, Yzomandiase a Doriana? 9. ledna 2020 10:05
Domů
Sdílet
Diskuse