Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2020 18:00
Čas čtení 0:45
Antonín Havlík

Přijď si poslechnout soundtrack z Mafie živě. V Praze jej odehraje symfonický orchestr

HUDBA
Uložit Uložené

Po brněnském vystoupení čeká také Prahu koncert, kde zazní celý soundtrack Mafie v podání živého orchestru.

Počítačová hra Mafia bude letos v létě slavit osmnáct let od svého vydání. Střílečka z dílny Daniela Vávry vyvolala po celém světě vlnu nadšení a zejména mezi českými fanoušky se po krátké době stala legendární. To se dá říct i o jejím neméně úspěšném pokračování z roku 2010 vzniklé pod taktovkou studio 2K Czech. 

O to víc se pak fanouškům zaryl do paměti úchvatný soundtrack, který doprovázel hodiny akční zábavy v Mafii. Ten si nyní budou moci hráči vychutnat živě a zavzpomínat si na propařené noci u počítače. Umožní to jedinečný koncert v pražském Fóru Karlín už 4. března 2020, kde Filharmonie Brno odehraje soundtracky obou dílů

Doporučeno
Kingdom Come: Deliverance začalo podle mých představ fungovat až 14 dní před vydáním, říká Daniel Vávra, šéf Warhorse Studios (Rozhovor) Kingdom Come: Deliverance začalo podle mých představ fungovat až 14 dní před vydáním, říká Daniel Vávra, šéf Warhorse Studios (Rozhovor) 27. února 2018 20:27

„Po brněnské premiéře jsme se rozhodli celý event posunout ještě o kousek dál. Těšit se tak můžete na propracovanou light show a hlavně jsme celý program rozšířili o dalších 30 minut,“ láká organizátor, kterým je GameDev Area. Připomínají, že Filharmonie Brno patří k české orchestrální špičce čítající 60 hudebníků.

Pro návštěvníky koncertů vážné hudby sice zpravidla není předepsaný žádný dresscode, organizátoři přesto návštěvníky žádají „udržet důstojnou atmosféru“. Takovou, kterou si  koncert Mafie jistě zaslouží. Zároveň dodávají, že oblečení s mafiánskou tématikou vítají.

Vstupenky na tuto neopakovatelnou akci koupíš přímo na webu organizátorů. Seženeš je za cenu 899 korun až 1499 korun podle umístění sedadla.

Domů
Sdílet
Diskuse