Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
16. ledna 2020 8:01
Čas čtení 0:52

Oficiální: Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka jde do UFC!

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené

Český samuraj si splnil sen a přestoupil do neslavnější organizace světa.

Z Česka míří další bojovník do UFC. Tím není nikdo jiný než domácí jednička Jiří Procházka (26-3-1), který v posledních letech působil v japonské organizaci Rizin, kde se stal šampionem polotěžké váhy (do 93 kilogramů). Po vypršení smlouvy se „Denisa“ se svým týmem rozhodoval, kam povedou jeho další kroky a ve hře bylo hned několik možností, nyní už je však jasno.

Podepsání smlouvy s nejprestižnější světovou organizací podle ESPN potvrdil Procházkův trenér Martin Karaivanov. Oficiálního oznámení se fanoušci také dočkali prostřednictvím facebookové stránky BJP Store, přes kterou mohou příznivci kupovat Jirkův merch. Oznámení ze strany samotného UFC ještě nepřišlo, mělo by se však jednat o otázku času.

Jiří Procházka se aktuálně raduje z dlouhotrvající vítězné šňůry, která trvá už deset zápasů (naposledy prohrál v roce 2015). Bojovník v nedávném streamu na Instagramu uvedl, že jednou z jeho podmínek pro podpis smlouvy s UFC bude, aby nemusel začínat úplně od píky a dostal v organizaci o trochu lepší pozici než běžný „nováček“.

Jiřího bychom tedy měli vidět bojovat proti zvučným jménům pravděpodobně z nejlepší desítky. Smlouva byla podepsána na 6 zápasů

Proti jakému bojovníkovi se český samuraj postaví ve svém premiérovém zápase, zatím není známo, o aktuálních informacích tě však budeme včas informovat. Jiřímu tímto gratulujeme a přejeme další vítězná tažení. BJP! 

17. prosince 2019 22:50 Čas čtení 0:00 Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor)
Domů
Sdílet
Diskuse