Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 5. 7. 2022
10:00
Na Mimoně chodí do kina skupiny mladých lidí v oblecích a s doutníky. Ironický trend z TikToku nadělal kinům problémy.Na Mimoně chodí do kina skupiny mladých lidí v oblecích a s doutníky. Ironický trend z TikToku nadělal kinům problémy.
Pondělí 4. 7. 2022
20:05
Je libo hamburger z falešného lidského masa? Kontroverzní výrobek sbírá ceny.Je libo hamburger z falešného lidského masa? Kontroverzní výrobek sbírá ceny.
17:47
16:34
Společnosti Coca-Cola, Ikea či Skims Kim Kardashian jsou obviněny z greenwashingu. Reklamy těchto firem lžou spotřebitelům, tvrdí analýza.
12:49
Hasiči bojovali 39 hodin s požárem v Zápech u Prahy. Policisté zahájili vyšetřování.Hasiči bojovali 39 hodin s požárem v Zápech u Prahy. Policisté zahájili vyšetřování.
11:40
Karel Janeček spustil kampaň v metaversu. „Vypadá jako dvanáctiletý týpek, co si hraje na Avengers,“ píší mu lidé.Karel Janeček spustil kampaň v metaversu. „Vypadá jako dvanáctiletý týpek, co si hraje na Avengers,“ píší mu lidé.