Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 14. 3. 2022
19:51
Jak zjistit radiaci v okolí? Aplikace Windy představila novou funkci.Jak zjistit radiaci v okolí? Aplikace Windy představila novou funkci.
18:55
Pete Davidson odpověděl Kanyemu Westovi na spršku urážek. Poslal mu fotografii z postele Kim Kardashian.Pete Davidson odpověděl Kanyemu Westovi na spršku urážek. Poslal mu fotografii z postele Kim Kardashian.
18:13
Bude s vámi konec, vzkazuje Ukrajincům Kadyrov. Čečenský vůdce tvrdí, že se nachází blízko Kyjeva.
18:05
Třetí série The Umbrella Academy dorazí už v červnu. V prvních záběrech se Elliot Page připravuje na souboj proti novým hrdinům.Třetí série The Umbrella Academy dorazí už v červnu. V prvních záběrech se Elliot Page připravuje na souboj proti novým hrdinům.
17:42
16:38
Francouzský aktivista obsadil vilu Putinovy ​​dcery. Vyměnil v ní zámky, chce v ní ubytovat uprchlíky z Ukrajiny.Francouzský aktivista obsadil vilu Putinovy ​​dcery. Vyměnil v ní zámky, chce v ní ubytovat uprchlíky z Ukrajiny.
15:43
Muž v Praze uvízl v kontejneru na elektroodpad a dlouhé hodiny volal o pomoc. Vyprostit ho museli hasiči pomocí rozbrušovací pily.Muž v Praze uvízl v kontejneru na elektroodpad a dlouhé hodiny volal o pomoc. Vyprostit ho museli hasiči pomocí rozbrušovací pily.