Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2022 11:22
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová Viktor Kniš

Tom Brady se vrací do NFL. Hvězdný hráč si po 40 dnech rozmyslel konec svojí kariéry

Tom Brady se vrací do NFL. Hvězdný hráč si po 40 dnech rozmyslel konec svojí kariéry
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Patterson, File
NEWS TOM BRADY
Uložit Uložené

Legendární hráč amerického fotbalu Tom Brady nedávno oznámil, že ve světě sportu končí. Toto rozhodnutí však velmi rychle přehodnotil a na Instagramu v pondělí uvedl, že se vrací zpět na hřiště. V příští sezóně bude hrát za Tampu Bay.

Začátkem února obletěla celý svět zpráva, že Tom Brady odchází do důchodu. Hvězdný hráč amerického fotbalu se po 22 sezónách rozhodl ukončit svoji kariéru, avšak moc dlouho mu to nevydrželo. V pondělí na Instagramu oznámil, že jeho místo je na hřišti a v příští sezóně ho tak fanoušci znovu uvidí hrát za Tampu Bay.

Doporučeno
Tom Brady oznámil konec kariéry. Legenda NFL odchází do důchodu po 22 sezónách Tom Brady oznámil konec kariéry. Legenda NFL odchází do důchodu po 22 sezónách 1. února 2022 16:50

Miloval jsem svoji NFL kariéru a teď přišel ten moment soustředit svůj čas a energii na ostatní věci, které vyžadují mou pozornost,napsal 1. února 2022 Tom Brady. Po zhruba 40 dnech, které hráč strávil v „důchodu“ své rozhodnutí přehodnotil a vrací se do Tampa Bay.

Za poslední dva měsíce jsem si uvědomil, že moje místo je na hřišti, a ne v hledišti. Ten čas jednou nastane, ale ne teď. Miluju svoje spoluhráče i fanoušky, kvůli nim to dělám. Vracím se, abych za Tampu odehrál svou 23. sezonu,“ oznámil návrat Brady na Instagramu.

Tom Brady odehrál 20 sezón v dresu týmu New England Patriots z celkových 22 sezón v americké NFL. Před dvěma lety pak talentovaný hráč přešel do Tampa Bay Buccaneers, kde bude pokračovat i nyní, čímž zcela jistě potěší všechny fanoušky týmu. Brady je totiž často označován za nejlepšího quarterbacka historie a během své kariéry získal 7 vítězství v Super Bowlu.

National Football League (NFL) je ve Spojených státech amerických nejvyšší profesionální ligou amerického fotbalu. Soutěží v něm 32 týmů, které jsou rozděleny do dvou konferencí (National Football Conference a American Football Conference).

Nejlepších šest týmů z každé konference postupuje po odehrání základní části do play-off. Vítězové z obou konferencí se následně utkávají v tzv. Super Bowlu, který určí absolutního vítěze.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Brady (@tombrady)

Domů
Sdílet
Diskuse