Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2021 11:55
Čas čtení 1:15
Viktor Kniš

Rytmuse čeká další zápas v ringu, síly změří s raperem ze zahraničí. Do akce se zapojí i Majk Spirit a Separ

Rytmuse čeká další zápas v ringu, síly změří s raperem ze zahraničí. Do akce se zapojí i Majk Spirit a Separ
Zdroj: TASR/Branislav Račko
NEWS
Uložit Uložené

Na Slovensko přichází unikátní zápasnická výzva, zapojí se do ní Rytmus, Atilla Végh i další osobnosti.

Na Slovensko přichází zápasnická výzva, která nemá ve střední Evropě obdoby. Má název Fight Night Challenge a síly v ní změří rapeři, MMA bojovníci, ale také ženy z různých oblastí. Pravidla boje budou bez jakýchkoliv limitů. Už teď víme, že se do akce zapojí Patrik Rytmus Vrbovský, Attila Végh, Separ nebo Majk Spirit.

„Zápasit budu s jedním raperem ze zahraničí, což je pro mě další velká osobní bojová výzva. Jeho jméno prozradíme brzy. Chci lidem opět nabídnout možnost zažít dobrý adrenalin. Hodně jsem trénoval a těším se na to,“ říká Patrik Rytmus Vrbovský.

Doporučeno
Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) 27. prosince 2020 14:37

Fight Night Challenge bude sérií akcí, z nichž každé má mít 5 zápasů. Tahákem bude, že proti sobě nastoupí osobnosti ze showbyznysu a z bojového prostředí z Česka, Maďarska, Polska a ze Slovenska. Šampion Attila Végh má za sebou mnoho MMA zápasů, ale s něčím podobným se dosud nesetkal.

„Mě osobně těší, že zájem o bojové sporty narůstá. Vnímám, že lidé nás neberou už jen jako nějaké adrenalinové šílence, ale naše zápasy jsou stále zajímavější i mezi mainstreamovými diváky. Věřím, že jim Fight Night Challenge nabídne skvělou zábavu,“ dodává Attila Végh.

rytmus
Zdroj: TASR/Branislav Račko

Koktejl bojového umění

Tuto unikátní výzvu organizuje agentura Evency ve spolupráci s klubem Spartakus Fight Gym, což slibuje velkolepou show, ale i zápasnickou profesionalitu.

„Spartakus Fight Gym je sportovní klub zaměřený na bojové sporty, kondici a zdravý životní styl, který podporuje zdravou soutěživost. Přivítali jsme spojení s Evency, ať se tyto myšlenky dostanou mezi co největší počet lidí,“ vysvětluje Eduard Gerek z klubu Spartakus Fight Gym.

„Půjde o zábavnou formu bojové akce, kde nebudou žádné limity, žádná omezení a pravidla budou flexibilní. Ve zkratce, povolíme uzdu naši fantazii v rámci bojových sportů a namixujeme z toho exkluzivní koktejl bojového umění, který, věřím, zaujme a pobaví i lidi, kteří bojové sporty tolik nemusí,“ uzavírá Marko Šebesta z Evency.

První ze série show bude na konci roku 2021. Lístky budou již brzy v předprodeji v síti Ticketportal.

Domů
Sdílet
Diskuse