Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR správa spoločnosti Levelys.
6. července 2021 9:54
Čas čtení 0:56
Sponzorovaný obsah

Pořád si myslíš, že novou podlahu doma nezvládneš svépomocně? Známe způsob, jak na to s profesionálním výsledkem

KULTURA
Uložit Uložené

Domácí rekonstrukce už nejsou jenom pro staré fachmany. Pokud si troufáš a víš, jak na to, dáš to i bez mistrovských zkoušek.

Kontrolní otázka: víš, co během koronakrizových lockdownů šlapalo naplno? Ano, byly to a stále jsou domácí rekonstrukce. Mnozí (i mladí) lidé, kteří si mysleli, že i hřebík do zdi bude problém, objevili kouzlo svépomocných rekonstrukčních prací. A s vervou se pustili třeba i do stylových rekonstrukcí, oblíbeným trendem se stal například skandinávský styl.

Samozřejmě, nový strop se stropním chlazením zrovna kutilsky ani stylově nedáš, ale co takhle novou podlahu? Proč ne, dnes absolutně není problém najít na netu návod na cokoli. Pokud nehledáš na sociálních sítích, ale na odborných webech, zaručeně nalezneš návody a rady, které reálně fungují. A jestli k tomu najdeš i způsob, který ti práci ulehčí, tak vážně není co řešit.

Podívej se, jak lze šikovně a jednoduše svépomocí položit podlahu doma s pomocí vyrovnávacího systému tak, že bude dokonalá jak od profesionála.

   

LEVELYS se slovenským rodokmenem je dláždicí systém pro všechny, laiky i profíky. Práce s vyrovnávacím systémem na dlažbu je tak easy, že tě bude zaručeně bavit, a navíc ti půjde svižně od ruky. Schválně, zkus se zeptat mistra pokladače, v čem je při pokládání interiérové dlažby největší problém.

Kromě nedodržení pracovních postupů a nesprávného výběru materiálu je to dodržení rovinnosti, tedy aby byla podlaha rovná jak vyrolbovaná ledová plocha před finále a aby žádná dlaždice neodskakovala.

„Moc mne těší pozitivní zpětná vazba i od neprofesionálních zákazníků, kteří bez problémů zvládnou podlahu položit sami,” říká Michal Mihálik, tvůrce systému Levelys.

Domů
Sdílet
Diskuse