Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2021 20:22
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Deadpool se konečně dostal do světa Marvelu. Společně s Korgem vtipně komentuje trailer pro komedii Free Guy

Deadpool se konečně dostal do světa Marvelu. Společně s Korgem vtipně komentuje trailer pro komedii Free Guy
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Taika Waititi a Ryan Reynolds hrají Deadpoola a Korga, marvelácké postavy, které komentují film Free Guy, v nichž tito herci hrají jiné postavy.

O tom, že Deadpool se stane součástí Marvel Cinematic Universe (MCU), tedy filmů a seriálů propojených pod vlajkou Marvel Studios, víme už nějaký ten rok. Stále však čekáme na pořádné informace o ději, hercích či způsobu, jak se postava dostane do tohoto světa. Než se tak stane, Deadpool nás možná bude obšťastňovat formou krátkých videí, ve kterých se objeví jiné marvelácké postavy.

Doporučeno
10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 10 nejočekávanějších kinofilmů do konce roku 2021 6. července 2021 9:30

Pravděpodobnější však je, že jde prostě o součást reklamní kampaně pro komedii Free Guy, která se do kin dostane 8. srpna. Herci Korga (Taika Waititi) a Deadpoola (Ryan Reynolds) totiž hrají jak v marveláckých projektech, tak ve Free Guy a v tomto videu vtipně komentují jeden z trailerů na zmíněnou komedii. Jednak vzniklo zajímavé a vtipné video a jednak jsme se konečně dočkali nějakých oficiálních záběrů na Deadpoola v MCU.

Domů
Sdílet
Diskuse