Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2021 6:37
Čas čtení 1:13
Dominik Vetrák

Stěžoval si na sexuální obtěžování a vyhodili ho z Hollywoodu. Hvězda Mumie se nyní vrací do velkých blockbusterů a komedií

Stěžoval si na sexuální obtěžování a vyhodili ho z Hollywoodu. Hvězda Mumie se nyní vrací do velkých blockbusterů a komedií
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Brendan Fraser se připojuje k nabitému hereckému obsazení dramatu Killers of the Flower Moon.

Brendan Fraser se vytratil z Hollywoodu po řadě snímků, které finančně zklamaly, a herec se začal upisovat stále horším a menším projektem. Mnozí si jeho filmy po Mumii 3 nedokáží ani vybavit. Po roce 2008 už hrál jen v průměrných a podprůměrných filmech.

V roce 2018 prozradil, že za úpadkem jeho kariéry stojí i incident z roku 2003, kdy ho prý během oběda organizovaném HFPA (Hollywood Foreign Press Association) chytil za zadek prezident společnosti a tlačil mu i na intimní partie. Fraser se tehdy cítil jako dítě a myslel si, že se rozpláče.

Herec se ozval, ale v té době se mu producenti mohli akorát tak vysmát do očí. Následně ho přidali na takzvaný blacklist, takže s ním žádné studio a producenti nechtěli spolupracovat. Jen proto, že se nechtěl nechat sexuálně obtěžovat.

Doba se ale mění a s ní i Hollywood. Fraser se zřejmě dostal z blacklistu, a tak o něj znovu projevilo zájem několik kvalitních filmařů. Zahrál si ve filmu Stevena Soderbergha s názvem No Sudden Move, chystá se na natáčení dramatu The Whale od Darrena Aronofského (mother!, Noe), a uvidíme ho i ve třech dalších filmech.

Řeč je o komediích Married and Cheating a Brothers. Druhý jmenovaný film v současnosti natáčí v Atlantě Max Barbakow, režisér skvělé komedie Palm Springs. Rozhodně se tedy je na co těšit. Třešničkou na dortu je pak účast v historickém dramatu Killers of the Flower Moon, které v současnosti natáčí Martin Scorsese, informuje Deadline. Fraser se v očekávaném snímku pro Apple TV+ představí po boku takových hereckých es jako Leonardo DiCaprio, Robert De Niro či Jesse Plemons. 

Brendan Fraser je podle všeho zpět a my z toho máme velkou radost. Sympatický herec se na vrcholu své slávy věnoval hlavně komediím a dobrodružným filmům (byl taková menší verze Dwayna Johnsona), ale svůj hollywoodský comeback postavil na hraní seriózních rolí. Snad nás tedy přesvědčí, že ze svého hereckého rozsahu nic neztratil.

Domů
Sdílet
Diskuse