Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Článek vznikl ve spolupráci se společností Footshop.
11. dubna 2024 10:00
Čas čtení 2:43
Sponzorovaný obsah

Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč

Nudí tě bílé tenisky? Těchto 10 bot od Nike, adidas a dalších ti rozzáří outfit. Některé seženeš do 2 000 Kč
Zdroj: Pexels / Ashutosh Sonwani
MÓDA FASHION TIPY TENISKY
Uložit Uložené

Udělej si radost a doplň si botník o perfektní tenisky na jaro.

Miluješ tenisky a bílá klasika tě začíná nudit? Vybrali jsme pro tebe 10 modelů, které mají názor a dotvoří každý look. Skvěle se hodí na dny, kdy se ti nechce vymýšlet outfity. Můžeš jít klidně all black a s těmito sneakers tě na ulici nikdo nepřehlédne. Ve výběru najdeš dražší kousky i dostupné modely, které po slevě stojí méně než dva tisíce korun.

Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku. S odstupem času se mohou měnit.

CONVERSE X GOLF WANG CHUCK 70 OX

Hned na začátek pro tebe máme tip na jednu klasiku v netradičním provedení, a hlavně za skvělou cenu. Tyhle vintage conversky jsou stylovým doplňkem nejen do hezkého počasí, ale i do deštivých dnů. Vršek je tvořen broušenou kůží a podešev z gumy, takže ti nepromoknou.

Converse, tenisky
Zdroj: Footshop
tenisky CONVERSE X GOLF WANG CHUCK 70 OX

REEBOK X CARDI B CLUB C V2

Cardi B je ikona a ty budeš taky, když obuješ tenisky, které vznikly v rámci spolupráce značky Reebok a slavné rapperky. Jsou dostupné ve třech barvách – červené, modré a fialové, která je podle nás skvělou volbou na jarní měsíce. Momentálně jsou na Footshopu ve slevě 45 % z původní ceny, takže jestli se ti zalíbily, dlouho neváhej.

Puma x Cardi B, tenisky
Zdroj: Footshop.cz
tenisky reebok X CARDI B CLUB C V2

ADIDAS SAMBA OG W

Adidas Samba je kousek, který ti nesmí v jarní sbírce chybět. Jestli pokukuješ po klasických siluetách, ale zároveň chceš do svých outfitů přinést trochu barev, tyhle boty jsou ideální volbou. Odstíny bílé totiž oživuje zářivá červená, která na botách působí vkusně, a přesto poutá pozornost.

adidas Samba, tenisky
Zdroj: Footshop.cz
tenisky adidas samba og w

ADIDAS GAZELLE BOLD W

Silueta adidas Gazelle se poprvé objevila v 70. letech a stala se rychle oblíbenou. Novému provedení dodává na zajímavosti konstrukce se třemi vrstvami i barevná kombinace výrazné červené s jemnější modrou. Zároveň si zachovávají typický semišový svršek a zlatý nápis „Gazelle“.

Adidas Gazelle
Zdroj: Footshop.cz
tenisky adidas gazelle bold w

Y-3 KAIWA

Dlouholetá spolupráce japonského návrháře Jódžiho Jamamota a značky adidas vyústila v model Y-3 KAIWA. Jestli rád*a experimentuješ a miluješ netradiční kousky, budou pro tebe právě tyhle boty dobrou investicí. Pozornost poutají především svou siluetou inspirovanou běžeckými botami. Materiál je kombinací semiše, kůže, textilu a gumy.

tenisky, Y-3 KAIWA
Zdroj: Footshop
Tenisky Y-3 KAIWA

 NIKE W DUNK LOW EWT

Žlutá je barva jara a na teniskách vypadá skvěle. Zvlášť když jde o Nike Dunk, jednu z top siluet od známé značky. S tímhle modelem nešlápneš vedle. Díky lehkému materiálu se hodí hlavně do teplejších jarních dnů a na léto.

Nike Dunk, tenisky
Zdroj: Footshop
tenisky nike w dunk low ewt

 ADIDAS NITEBALL

Model Niteball dokonale vystihuje streetwear. Basketbalová silueta je ozvláštněná hned několika prvky, které dohromady tvoří nepřehlédnutelný kousek. Nás zaujala varianta s kombinací tmavě modré, bílé, béžové a červeno-oranžové. 

adidas Niteball, tenisky
Zdroj: Footshop
tenisky adidas niteball

NEW BALANCE 580

Ještě nemáš tenisky New Balance? Možná je ten správný čas si jedny pořídit. Začít můžeš s modelem New Balance 580, který je vybavený technologií Rollbar® zabraňující otáčení chodidla uvnitř boty, díky čemuž nabízí absolutní pohodlí. Jak je u téhle značky zvykem, jsou k dostání v mnoha barevných variantách, takže si můžeš vybrat podle toho, co máš v šatníku. Nás zaujalo provedení „Vintage Teal“.

New Balance, tenisky
Zdroj: Footshop
tenisky new balance 580

KARHU ARIA 95

💰 2 079 Kč (sleva 40 %)

Karhu je finská značka, která vznikla v roce 1916. Proslavila se především běžeckými botami, má ale také super kousky pro milovníky streetwearu. Jedním z nich jsou tenisky Aria 95. K dostání jsou různá barevná provedení, většinou v tlumenějších, přírodních barvách. Výjimkou je varianta „Silver Lining / Mulberry“, kterou vidíš na obrázku.

tenisky, Karhu
Zdroj: Footshop
tenisky karhu aria 95

NIKE AIR MAX SCORPION FLYKNIT

Poslední tip je extravagantní kousek pro ty, kteří jsou rádi vidět – Nike Air Max Scorpion Flyknit. Jak je u Nike Airmax zvykem, jejich největší předností je schopnost tlumit dopady. Nechybí jim kapsle Air Sole naplněná stlačeným vzduchem, díky které budeš mít nohy jako v bavlnce. Zaujalo nás hlavně provedení „Red Stardust / Cedar-Guava Ice“.

tenisky, nike air max scorpion
Zdroj: Footshop
tenisky nike air max scorpion flyknit
Zpět
Sdílet
Diskuse