Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností OKTAGON.tv.
6. srpna 2021 10:25
Čas čtení 1:17
Sponzorovaný obsah

Trenčín zažije tuto sobotu skvělou Fight Night. Sleduj online boj o prestižní titul WMC v thajském boxu!

SPORT
Uložit Uložené

V sobotu 7. srpna se v Trenčíně odehraje Muya Thai Evening 11 Araver Fight Night. O titul zkusí zabojovat Slovenka Monika Chochlíková.

V rámci nové platformy OKTAGON.tv se chystá další turnaj! Už v sobotu 7. srpna se můžeš těšit na Muyai Thai Evening 11 Araver Fight Night. V srdci Pováží, ve městě Trenčín se představí slovenský fenomén Monika Chochlíková, evropská a světová šampionka v thaiboxu, která nedávno přesedlala na MMA. Po dvou úspěšných výhrách se však znovu vrací ke své původní kázni a ty budeš moci díky OKTAGON.tv být při tom, ať jsi kdekoliv.

Chochlíkové chybí v její sbírce už jen jediný titul, a sice prestižní světový titul WMC (World Muaythai Council). Toto ocenění ve světě thajského boxu na československé půdě získal dosud pouze Vladimír Moravčík a Jiří Žák. V souboji o prestižní titul se proti Monice postaví mistryně Evropy WMC, bojovnice kickboxérské ligy mistrů Glory, Funda Alkayış z Turecka, která má za sebou více než 500 amatérských zápasů a 37 výher mezi profesionály.

MTE 11
Zdroj: OKTAGON.tv

Turnaj Muyai Thai Evening 11 (MTE 11) obohatí také čtyřčlenná pyramida o mistra Slovenska WMC v thajském boxu v hmotnosti do 63,5 kg, kde o prvenství zabojuje Leonard Borák, Nikolas Křivák, Lukáš Mandinec a Benjamin Dolnák.

„Bude to už osmnáctý turnaj MTE za deset let. Je to takové naše dítě, které neustále vychováváme a posouváme vpřed. Dnes jsme po Enfusion druhou největší akcí na Slovensku, kde se představují nejen domácí thaiboxerské špičky, ale i světoví zápasníci, kteří pomáhají zvedat úroveň turnajů. Máme radost, že s tím roste i zájem médií. Spojení s OKTAGON.tv tomu všemu ještě více pomůže,“ říká organizátor Tomáš Tadlánek

Další zajímavé jméno na startovní listině turnaje je bezpochyby Sebastian Fapšo. Slovenský tank nepřestává udivovat fanoušky na domácí scéně. V superfightu bude chtít uzavřít trilogii s Josefem Kolodzejem, se kterým jednou vyhrál a jednou prohrál. Na československou půdu se vrátí i srbská senzace – 130kilový Strahinja Mitrič, který na březnovém turnaji Oktagon Underground porazil českou legendu Tomáše Hrona.

Start také doplní Jakub Dobiáš, Lukáš Rus a vycházející hvězdy Rastislav Klimáček, Lenka Škundová nebo Daniel Ďuriš! Turnaj MTE 11 Araver Fight Night startuje už 7. srpna 2021 v 19:00! Sledovat ho můžeš na OKTAGON.tv.

MTE 11
Zdroj: OKTAGON.tv
Domů
Sdílet
Diskuse