Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2021 10:34
Čas čtení 2:00
Vojtěch Vanda

Česko pomalu sčítá olympijské medaile. Kdo by mohl ještě cenný kov získat?

Česko pomalu sčítá olympijské medaile. Kdo by mohl ještě cenný kov získat?
Zdroj: Julian Finney/Getty Images
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Česká republika může být na své olympioniky hrdá. Letos dokázali přivést opravdu velkou nálož medailí.

Letní olympijské hry v Tokiu jdou do finiše. Divák u televizních obrazovek, který trpěl nespavostí nebo nemusel dopoledne do práce, mohl sledovat, jak se čeští reprezentanti více než 2 týdny neúnavně bili o to být tím nejlepším sportovcem na světě ve své disciplíně. A je nutno podotknout, že většina z nich neudělala České republice ostudu, spíše naopak.

Česká republika měla na to (a stále samozřejmě žije naděje), aby překonala historický úspěch ziskem pěti zlatých medailí na letních olympijských hrách. V samostatné historii se to ještě nestalo. Zároveň stále žije naděje, že se povede překonat metu celkového počtu nejcennějších kovů v kompletní sbírce. Jak si nyní stojíme a kolikáté místo nám náleží v porovnání s ostatními státy?

Doporučeno
Adam Ondra po dramatickém finále sportovního lezení nakonec medaili nezískal Adam Ondra po dramatickém finále sportovního lezení nakonec medaili nezískal 5. srpna 2021 15:03
Domů
Sdílet
Diskuse