Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2021 15:37
Čas čtení 1:03
Daniel Mikolášik

Běžkyně, která byla nazvána „nejvíce sexy atletkou světa“, získala miliony fanoušků, i když na olympiádě nakonec nesoutěžila

Běžkyně, která byla nazvána „nejvíce sexy atletkou světa“, získala miliony fanoušků, i když na olympiádě nakonec nesoutěžila
Zdroj: Unsplash/Matt Lee/volně k užití (ilustrační obrázek)
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2020
Uložit Uložené

Ne každý sportovec musí předvést nadprůměrné výkony, aby si zajistil přízeň fanoušků.

Německá atletka Alice Schmidt se začátkem července kvalifikovala na olympijské hry v Japonsku. V Tokiu se jí však po simulaci závodů nepodařilo zajistit si místo ve finální sestavě německého štafetového týmu žen na 4x400 metrů, píše The Sun.

To znamená, že se na olympiádě na start nakonec nepostavila ani jednou. 22letá běžkyně si však přesto získala srdce fanoušků. Objevila se na několika seznamech nejsympatičtějších sportovců a sportovkyň na právě probíhající olympiádě.

Doporučeno
Zajímá tě, jak to funguje na swingers party? Majitel swingers vily a jeho partnerka nám zodpověděli vše, co tě zajímalo (Rozhovor) Zajímá tě, jak to funguje na swingers party? Majitel swingers vily a jeho partnerka nám zodpověděli vše, co tě zajímalo (Rozhovor) 3. srpna 2021 12:30

Australský magazín Busted Coverage Schmidt dokonce označil za „nejvíce sexy atletku na světě“, což ji mírně zaskočilo, protože tvrdí, že o takové tituly nemá zájem. Prý svou pozornost naplno zaměřuje na sport.

Schmidt to zdůraznila i rozhodnutím odmítnout focení pro pánský magazín Playboy. Ve své kariéře se podle vlastních slov zaměřuje na to, aby si uměla užívat úspěchy ostatních lidí, nezáviděla jim a aby nastavila své cíle dostatečně vysoko a mohla se neustále zlepšovat.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Domů
Sdílet
Diskuse