Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2021 10:41
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

ČHMÚ: O víkendu si konečně užijeme sluníčka. Po ojedinělých bouřkách se teplota vyšplhá až na 29 °C

ČHMÚ: O víkendu si konečně užijeme sluníčka. Po ojedinělých bouřkách se teplota vyšplhá až na 29 °C
Zdroj: TASR – Milan Kapusta
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Žádné silné bouřky, žádná katastrofa. Česko čeká klidný víkend.

Po sérii bouřkových víkendů a spoustě vody by se předposlední srpnový víkend mělo počasí umoudřit. Jak předpovídá Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ), bouřky zahrozí pouze v pátek a to jen na severu našeho území. Zbytek víkendu by mělo být polojasno s teplotami mezi 23 a 29 °C, které vybízí na výlet nebo na otužilou koupačku.

Doporučeno
Deset tipů na výlety do přírody po Česku, které tě nebudou stát skoro nic Deset tipů na výlety do přírody po Česku, které tě nebudou stát skoro nic 31. července 2021 12:45

V pátek a v sobotu by to měla být prostě letní pohoda. Pokud si odmyslíme přeháňky, které se v poslední den pracovního týdne objeví na severní polovině území, k večeru se bude oblačnost od západu trhat. Nejvyšší denní teploty dnes dosáhnout 21 až 25 °C a povane slabý jihozápadní vítr, jenž tě připraví na sobotu.

Domů
Sdílet
Diskuse