Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Evisions.
25. srpna 2021 v 15:43
Čas čtení 2:10
Sponzorovaný obsah

Divné zvyky celebrit: kdo po sobě nesplachuje a kdo se zkrášluje ptačím trusem?

Divné zvyky celebrit: kdo po sobě nesplachuje a kdo se zkrášluje ptačím trusem?
Zdroj: Unsplash/CC0/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

I celebrity jsou jen lidé, kteří mají různé podivné libůstky.

Známé osobnosti často známe jen z televize nebo časopisů a skoro vždy je vidíme perfektně upravené a dokonalé. Ale i celebrity jsou jen lidé, kteří mají různé podivné libůstky. Někdo to přehání s hygienou, jiný sází na podivné zkrášlující procedury a někdo se zase nepřevléká. 

Bílé zuby nejsou jen tak

Co se osobní hygieny týče, známe hned několik slavných osobností, které jsou trochu „divné“. Jde například o zpěvačku Katy Perry. Tu mimochodem můžete potkat v Praze, kde před nedávnem natáčel její přítel, herec Orlando Bloom. Katy si čistí zuby šestkrát denně, protože je „chce mít bílé jako její idol v dospívání, Britney Spears“. Údajně má u sebe neustále zásobu nejméně tuctu kartáčků. Catherine Zeta Jones by jí mohla poradit svůj trik – zuby si čistí sice jen dvakrát denně, zato jahodami místo pasty. Zrníčka údajně zuby skvěle vyčistí.

Překvapiví čuníci mezi slavnými

Naopak byste asi neřekli, že známá sexbomba Megan Fox je tak trochu čuník. Prý po sobě často nesplachuje. Což sama přiznala, takže není moc důvodů jí nevěřit. Megan za tento zlozvyk sice prý často nadávají i její kamarádi, ale stejně se furt splachovat nenaučila… Dalším čuníkem je také zpěvačka Christina Aguilera. Tu reportéři načapali, jak s rukama neumytýma po použití toalety nejen dojedla v restauraci jídlo, ale ještě si pravačkou potřásla s fanoušky.

unsplsh
Zdroj: Unsplash/CCO/volně k užití

Zajímavé zvyky týkající se jídla

Scarlett Johansson, kterou teď můžete vidět v kinech v komiksu od Marvelu jako Černou vdovu, má překvapivou závislost – na smažených kuřecích křidélkách s barbecue omáčkou. Sladké jí sice nic neříká, ale křidélka miluje natolik, že si je kvůli své figuře musí odpírat. Jedla by je prý klidně ob den. To naopak herečka Nicole Kidman, dnes už bývalá manželka Toma Cruise, na sladké nedá dopustit. Nechala se slyšet, že tak miluje čokoládový dort, že si ho dopřává čtyřikrát týdně. I Robert Pattinson (Cedric Diggory z Harryho Pottera) má mlsný jazýček. Množství dietní coly, gumových medvídků a skořicových cini minis, které pravidelně spořádá, je podle něj už hraniční.

Bizarní rituály krásy

Sandra Bullock našla způsob, jak i ve svých 57 letech vypadat svěží a bez vrásek. Kruhy pod očima potírá krémem na hemoroidy. A prý to výborně funguje. To její o dva roky starší kolegyně, Demi Moore, sází na poněkud nepříjemnější omlazující proceduru – nechává si na sebe přikládat pijavice. Věří, že ji svým sáním omlazují a detoxikují. Spisovatel Stephen King se naopak omlazuje celkem příjemně – každý den, než začne pracovat, sní kousek cheesecakeu. To herec Tom Cruise odkoukal rituál krásy od Victorie Beckham: oba pravidelně používají masku z exkrementů jednoho druhu slavíka. Tato praktika pochází původně z Japonska a údajně se jí zkrášlovaly gejšy.

Módní výstřelky

Mariah Carey vlastní stovky párů bot, ale marně byste v jejím botníku hledali obuv ve zlaté barvě. Tu totiž přímo nesnáší a zlaté střevíčky by si nevzala ani za nic. Zakladatel Facebooku, Mark Zuckerberg, zase považuje módu za ztrátu času. Aby mu vybírání oblečení nezabíralo drahocenné minuty, nosí každý den stejné tričko. Má jich ve skříni prý spoustu. To Johnny Depp také někdy nosí totéž i týdny – jenže jde o stejný outfit! Této výstřední hvězdě se prostě někdy nechce převlékat. Bollywoodský herec Amitabh Bachchan zase nosí dvoje náramkové hodinky. Prý od té doby, co mu syn odjel na studia do zahraničí a on chtěl vědět, kolik je hodin v jeho časovém pásmu.

evisions
Zdroj: Unsplash/CC0/volně k užití
Domů
Sdílet
Diskuse