Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2021 19:47
Čas čtení 1:42
Vojtěch Vanda

Uvěřili „bankovnímu manažerovi“ a nechali se připravit o 7 milionů korun. Policie na Mělnicku řeší podvod s bitcoiny

Uvěřili „bankovnímu manažerovi“ a nechali se připravit o 7 milionů korun. Policie na Mělnicku řeší podvod s bitcoiny
Zdroj: Pexels.com
ZAJÍMAVOSTI BITCOIN
Uložit Uložené

Lupiči dokázali, pomocí vzdáleného přístupu, ze svých „klientů“ vymámit miliony korun.

Mělničtí kriminalisté vyšetřují kybernetický podvod. Tři investoři, kteří si chtěli koupit populární kryptoměnu Bitcoin, místo výhodné investice získali akorát prázdný účet. „Bankovní manažeři“, kteří jim pomáhali investovat prostřednictvím vzdáleného přístupu k počítači investorů, okradli důvěřivé osoby dohromady skoro o 7 milionů korun.

Doporučeno
V Praze uprchl vězeň v crocsech a pekařském triku. Policie žádá veřejnost o pomoc V Praze uprchl vězeň v crocsech a pekařském triku. Policie žádá veřejnost o pomoc 30. srpna 2021 15:29

Pojítkem všech těchto případů je vidina rychlého zbohatnutí. Populární kryptoměna Bitcoin láká svým růstem osoby, které nevědí, jakým způsobem do této relativně nové komodity investovat. Proto se tři investoři, po přečtení článku, jaké obrovské výnosy může kryptoměna přinést, rozhodli službu kontaktovat. Po vyplnění formuláře jí poslali i kopii občanského průkazu, platební karty a dalších dokumentů.

Domů
Sdílet
Diskuse