Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2021 21:22
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Rytmusův dokumentární film Tempos už je na Netflixu. Ukazuje v něm, jak se stal kmotrem slovenského rapu

Rytmusův dokumentární film Tempos už je na Netflixu. Ukazuje v něm, jak se stal kmotrem slovenského rapu
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
NEWS RYTMUS
Uložit Uložené

Na Netflixu už najdeš dokumentární film Tempos.

Rytmusův dokumentární film Tempos se do slovenských kin dostal jen pár dní před vypuknutím koronavirové pandemie, do těch českých až o měsíce později. Diváci v něm mohli sledovat, jak se během hodiny a půl prolínají dvě dějové linie – vývoj kariéry člena Kontrafaktu a zároveň vývoj slovenského rapu jako takového.

Doporučeno
Rytmus: Emoce ze setkání s Černákem jsem musel pár dní zpracovávat. Byla to beseda, ne nějaká kávička Rytmus: Emoce ze setkání s Černákem jsem musel pár dní zpracovávat. Byla to beseda, ne nějaká kávička 31. srpna 2021 20:25

V některých momentech Rytmuse zastupují herci, aby vykreslili první taneční pokusy v dětském pokoji, první setkání s Anysem ve vlaku a následně s Egem.

Anys ani Ego nebyli přesvědčeni o tom, že Kontrafakt tu bude navždy, mysleli si, že se po čase rozpadne, měli totiž vlastní životy. Ani to však nebyla nejemotivnější informace, kterou dokumentární film Tempos přinesl. Rytmuse zklamalo na jeho cestě za úspěchem mnoho lidí, to nejzásadnější se však paradoxně netýkalo byznysu, ale rodiny. Více se už dozvíš v samotném filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse