Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2021 6:52
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

The Penguin z chystaného Batmana s Pattinsonem dostane vlastní seriál. Záporáka si zahraje Colin Farrell

The Penguin z chystaného Batmana s Pattinsonem dostane vlastní seriál. Záporáka si zahraje Colin Farrell
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Svět DC filmů se rozrůstá do dalších seriálů.

Deadline přichází s informací, že HBO Max pracuje na seriálu The Penquin. Vycházet bude z univerza The Batman, celovečeráku od režiséra Matta Reevese, ve kterém si Bruce Wayna zahraje Robert Pattinson.

Penquina v podání Colina Farrella jsme viděli už v prvním teaser traileru, ve kterém ho kvůli make-upu téměř nikdo nepoznal. Herci zcela zmizely jeho vlastní rysy obličeje.

Penquin ve filmu údajně nebude mít velkou roli, ale fanoušci postavy se mohou těšit na jeho vlastní seriál. Ten by se měl zaměřit na vznik gangu Oswalda Copplebota aka Penquina a jeho vzestup na vrchol podsvětí Gothamu. Colin Farrell by si roli Penquina měl zopakovat, avšak o žádných dalších hercích nevíme. Seriál by měl napsat Lauren LeFranc (Impulse a Agenti S.H.I.E.L.D.).

Půjde o druhý seriálový spin-off ze světa chystaného filmu The Batman. Tím prvním je show o policejních složkách v korupcí prohnilém Gothamu. Více informací se zřejmě dozvíme 16. října 2021, kdy se odehraje DC FanDome, online událost prezentující filmy a hry ze světa DC.

Domů
Sdílet
Diskuse