Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2021 12:10
Čas čtení 0:32
Vojtěch Vanda

Miloš Zeman byl hospitalizován v nemocnici, ve které je i bývalý prezident Klaus

Miloš Zeman byl hospitalizován v nemocnici, ve které je i bývalý prezident Klaus
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky
NEWS
Uložit Uložené

Zemanova hospitalizace by měla být na delší dobu.

Prezident České republiky Miloš Zeman byl hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici, do které byl v dopoledních hodinách přivezen bývalý prezident Václav Klaus. Podle informací deníku Právo dorazila prezidentská kolona k nemocnici kolem 11. hodiny. Příčina hospitalizace je zatím neznámá, Zeman byl v minulosti hospitalizován několikrát v rámci „rekondičních pobytů“.

Doporučeno
Václav Klaus je hospitalizován ve vojenské nemocnici Václav Klaus je hospitalizován ve vojenské nemocnici 14. září 2021 11:40


REFRESHER se momentálně snaží kontaktovat mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka, aby zjistil prezidentův stav a důvod jeho hospitalizace.

Zatímco Václav Klaus, jenž byl ve Střešovické nemocnici hospitalizován již o víkendu, byl známý tím, že i v osmdesáti letech je ve skvělé fyzické kondici, prezident Zeman již veřejně přiznal, že trpí různými nemocemi.

Přestože uvedl, že jeho cukrovka „odešla“, má momentálně závažnější problémy s pohybem, a již na začátku byl posazen na vozík kvůli neuropatii nohou. V srpnu 2020 si zase zlomil ruku a musel nosit nějakou dobu ortézu.

Domů
Sdílet
Diskuse