Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2021 13:19
Čas čtení 1:18
Martin Mičuda

Mazda láká na nezvyklé CX-5, které získalo novou tvář, verze i pohodlnější podvozek

Mazda láká na nezvyklé CX-5, které získalo novou tvář, verze i pohodlnější podvozek
Zdroj: Mazda
TECH
Uložit Uložené

Po nedávném vylepšení motorové palety nyní přichází na řadu vylepšení exteriérových a interiérových částí SUV.

Japonský výrobce ukázal model CX-5 v modernizované podobě pro rok 2022. Na první pohled by se mohlo zdát, že se toho moc nezměnilo, změn je však relativně dost, akorát nijak radikálně nemění dobře známý celek. To byl pravděpodobně i cíl, protože CX-5 je jedním z nejpůvabnějších SUV dané třídy. Největší korekce nastaly vpředu, kde je zcela nová maska s masivněji zastoupenou chromovou lištou, jinak tvarovaný nárazník, a ke změně došlo také v případě adaptivních full-LED světlometů.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme Audi e-tron GT. Elektrická první liga, která boří předsudky o e-mobilech, je krok před konkurencí Vyzkoušeli jsme Audi e-tron GT. Elektrická první liga, která boří předsudky o e-mobilech, je krok před konkurencí 2. září 2021 9:30

Ty dostaly novou poznávací grafiku denního svícení, která se tak trochu podobá pověstné „angel eyes“ značky BMW. Drobnými změnami v čelní části byly docíleny ještě čistší a minimalističtější tvary. Z profilu zůstává vše při starém, akorát můžeme pozorovat nové designy 17 až 19" disků kol či odstíny karoserie. Obdobně jako vpředu, i vzadu jsme svědky decentně upraveného nárazníku a obnovené grafiky koncových světel. Ta je prakticky identická jako vpředu, akorát je pochopitelně, v červeném provedení.

Mazda, CX-5,
Zdroj: Mazda
Domů
Sdílet
Diskuse