Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2021 18:30
Čas čtení 1:47
Dominik Vetrák

Emmy zapomněly na několik úžasných herců a seriálů. Tato opomenutí a výhry nás naštvaly a potěšily nejvíce

Emmy zapomněly na několik úžasných herců a seriálů. Tato opomenutí a výhry nás naštvaly a potěšily nejvíce
Zdroj: Netflix/Apple/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Aktuální ročník udílení cen Emmy přinesl pár překvapivých vítězů.

73. ročník udílení prestižních filmových a seriálových ocenění Emmy máme za sebou. Už tradičně je každý spokojený s některými výherci, zatímco se najde pár zklamaných fanoušků. V článku se podíváme na výhry, které nás potěšily nejvíce, a na prohry, které nás zase zabolely. V první řadě by měl zemřelý Michael K. Williams získat nějaké ocenění za celoživotní dílo.

Doporučeno
10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 10 nejlepších hororových filmů a seriálů na Netflixu 18. září 2021 14:30

Vynikající herec, kterého znáš zejména ze seriálů The Wire, Boardwalk Empire, The Night of, When They See Us nebo Lovecraft Country, prohrál souboj o Emmy se svým kolegou Tobiasem Menziesem (Princ Phillip z The Crown ). Další příležitost na tak významné ocenění už asi nezíská.

Všichni jaksi čekali, že mu v tom případě organizátoři udělí jinou cenu, kterou si za svou bohatou kariéru nepochybně zaslouží (už jen to, že za The Wire nedostal žádné ocenění, je hodné facepalmu). Tak snad se ceny dočká někdy v budoucnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse