Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2021 9:10
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Vikings: Valhalla je nová éra Vikingů na Netflixu. Hned v prvním traileru jsou všichni od krve

Vikings: Valhalla je nová éra Vikingů na Netflixu. Hned v prvním traileru jsou všichni od krve
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový seriál o Vikinzích odstartuje již v příštím roce.

Po konci Vikingů se fanoušci těchto barbarů nemusejí bát o nedostatek nového materiálu. Tvůrci totiž uzavřeli smlouvu s Netflixem, pro který vytvoří zcela nový seriál s názvem Vikings: Valhalla. Ten se v příběhu posune o 100 let dopředu a zobrazí novou generaci Vikingů s vlastními cíli a sny. Nemusíš se však bát. Stále nepůjde o velké diplomaty. Namísto toho uvidíme velké množství krve, bitev a rabování.

Doporučeno
Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky Sex Education: 5 nejlepších vztahů plných sexu a romantiky 21. září 2021 20:28

Těšit se můžeme na známé osobnosti historie, jako Leif Eriksson, Harald Sigurdson, Freydis či Vilém Dobyvatel. Projektu se tentokrát ujme z pozice showrunnera Jeb Stuart. Výkonným producentem bude tvůrce Vikingů Michael Hirst a do týmu se přidá také Morgan O'Sullivan, který podobně jako Hirst pracoval na původním seriálu.

Premiéra 24 epizod první série je naplánována na rok 2022. Níže se můžeš podívat na první teaser trailer.

Domů
Sdílet
Diskuse