Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2021 8:30
Čas čtení 4:49
Adam Novosad

Zavražděné tělo youtuberky Gabby Petito už našli, ale její snoubenec je nezvěstný. Měsíce žil v divočině, přežil by v močálech?

Zavražděné tělo youtuberky Gabby Petito už našli, ale její snoubenec je nezvěstný. Měsíce žil v divočině, přežil by v močálech?
Zdroj: Getty Images/Ross Mantle
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po Brianu Laundriem se slehla zem a nikdo nedokáže zjistit, kam po návratu z osudného tragického výletu v amerických národních parcích zmizel.

„Vždy věděl, co chtěl, kdy to chtěl a našel způsob, jak to dostat. Ne násilím, ale pokud nechtěl, aby Gabby cokoli udělala, tak uměl najít způsob, jak jí v tom zabránit,“ dozvěděla se veřejnost o vztahu youtuberky Gabby Petito a jejího přítele Briana Laundrieho až poté, co americká FBI našla 19. září v národním parku Grand Teton její mrtvé tělo.

Tragický příběh mladého páru, teprve 22leté Gabby a 23letého Briana, už obletěl celý svět. Stále neznáme přesnou příčinu smrti, víme pouze to, že ji způsobilo cizí zavinění a Brian zůstává nezvěstný. Případ se vyvíjí každým dnem.

V tomto článku si přečteš:
  • Co rozrušené Gabby vyprávěla rangerka, která s ní strávila více než hodinu.
  • Proč jí rangerka řekla, že její vztah jeví známky toxicity a měla by odejít.
  • Jak žil Brian Laundrie o samotě v opuštěné divočině Apalačských vrchů.
  • Proč nejlepší kamarádka youtuberky věří, že by Brian přežil v divočině.
  • Jaký incident se odehrál v restauraci zřejmě jen pár hodin před její smrtí.
  • Co obsahovala SMS od Gabby pro její matku, kterou už nemusela psát ona.
  • Jak si Brian před odchodem z domu nevzal mobil, klíče ani peněženku.
  • Z jakého skutku, kterého se dopustil po její smrti, už FBI Briana obvinila.

Co se dělo v posledních dnech, dokud Gabby žila?

Na povrch pronikají detaily z posledních dnů, když měli kolemjdoucí šanci vidět Gabby i Briana naživu. Více než hodinové video zachycující policejní kontrolu bílé dodávky, v níž dvojice cestovala napříč Spojenými státy americkými, už viděl každý, kdo se o případ zajímá, ale nyní promluvila rangerka z národního parku, která zasahovala přímo na místě ve spolupráci s policií.

Melissa Hulls strávila s Gabby Petito více než hodinu a půl, zatímco policisté uklidňovali Briana a snažili se vymyslet způsob, jak konflikt urovnat. Rangerka Hulls v interview potvrdila, že celý konflikt vypadal z nezaujatého pohledu jako eskalace problémů v toxickém vztahu, což podle vlastních slov řekla i Gabby.

„Naznačovala jsem jí, jestli svůj vztah nechce přehodnotit, vyptávala jsem se jí, jestli je ve vztahu s ním šťastná, a vlastně jsem jí říkala, že právě tato chvíle by mohla být její šancí najít novou cestu v životě,“ konstatuje s odstupem času Hulls.

Dvojice nakonec na popud policistů strávila noc odděleně, Gabby spala v dodávce a Brian v hotelu, ale krátká terapie od policistů a rangerky zřejmě nefungovala tak, jak si představovali.

Brian žil měsíce o samotě v divočině, pokud se skrývá, dokáže přežít

Domů
Sdílet
Diskuse