Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti SAZKA.  
18. října 2021 15:00
Čas čtení 1:18
Sponzorovaný obsah

Nové online losy od Sazky nabízí výhru až 5 milionů

Nové online losy od Sazky nabízí výhru až 5 milionů
Zdroj: Sazka
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sazka si na nové sadě online losů nechala záležet. Nabízí komiksové postavy a výhru až pět milionů korun.

Sazka představila novou sérii losů Setři a vyhraj. Jejich design byl vypracován na zakázku a příprava trvala několik měsíců. Pro hráče připravila trojici hrdinů, kterým vykreslila specifické charaktery. Účelem je jednoho z nich si vybrat, začít stírat a doufat ve výhru, která se může vyšplhat až k 5 000 000 Kč.

Nové edice losů má komiksový design

Nové losy série Setři a vyhraj jsou vyvedeny v klasickém komiksovém designu. Ústředním motivem je trojice hrdinů – Matěj, Eva a Max. Matěj byl autorem vyveden jako typický hipster v košili, bundě bez rukávů a s batohem na zádech. Eva má koženou bundu a ve sérii losů je spojena s motivem závodních aut. Třetím hrdinou je Max, který má v rukou surfařské prkno a na sobě neoprén.

Sazka
Zdroj: Sazka

Propracovaný design s příběhem

Online losy Setři a vyhraj se od ostatních stíracích her odlišují svou propracovaností. Hráče doprovází řada originálních zápletek a tvůrci si nenechali ujít ani humor. I při opakovaném  hraní člověk nachází nové, zábavné detaily a stírání je doprovázeno příběhem, jehož rozuzlení se dozvíš na konci. Kromě toho si můžeš rovněž přijít na velmi zajímavou částku.

Vyhraj až 5 000 000 Kč

Všechny online losy z rodiny Setři a vyhraj se spouští postupně od září do listopadu. Dostupné budou tři cenové varianty. Za 20 Kč můžeš vyhrát hlavní výhru 500 000 Kč, 50 Kč verze nabízí už 1 500 000 Kč a poslední 100 Kč varianta dopřeje jednomu výherci až fantastických 5 000 000 Kč.

Online losy můžeš stírat na stránkách Sazky na tomto odkazu anebo v mobilní aplikaci zdarma pro Android i iOS. Abys mohl začít hrát, je třeba registrace, která zabere jen pár chvil.

Pokud zatím svůj účet na stránkách Sazky nemáš, po dokončení registrace získáš vstupní bonus ve výši 300 Kč.

Stáhnout aplikaci

Ať už si vybereš online los Setři a vyhraj s Matějem, Evou nebo Maxem, držíme palce, ať jsi to právě ty, kdo si odnese hlavní výhru.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Domů
Sdílet
Diskuse