Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2021 17:30
Čas čtení 1:13
Martin Mičuda

Ford důkladně vylepšil oblíbený Focus. Má zcela novou tvář, největší displej ve třídě a 280 koňovou verzi ST

Ford důkladně vylepšil oblíbený Focus. Má zcela novou tvář, největší displej ve třídě a 280 koňovou verzi ST
Zdroj: Ford
TECH
Uložit Uložené

Rozsáhlá modernizace se zaměřila zejména na designové změny exteriéru a technologie v kokpitu.

Jen před několika týdny nám Ford ukázal důkladně vylepšenou Fiestu a už tu máme další, snad ještě důležitější novinku. V roce 2018 představená 4. generace slavného modelu Focus totiž právě prošla kompletní modernizací, a to včetně outdoorového vyhotovení Active i sportovního ST. Facelift přináší až překvapivě rozsáhlou spoustu novinek, v jejichž čele je zcela nová přední část. Díky ní by se dokonce mohlo zdát, že jde o zcela novou generaci.

Doporučeno
Hyundai nás opět překvapil. Nové i20 N je bezkonkurenční sportovní auto ve své cenové hladině Hyundai nás opět překvapil. Nové i20 N je bezkonkurenční sportovní auto ve své cenové hladině 13. října 2021 14:30

Opak však je pravdou, Ford se jen snažil více přizpůsobit Focus jeho aktuálnímu designovému směřování a zároveň odlišit jednotlivé výbavové stupně. Ty se po novém od sebe citelně více odlišují novým nárazníkem a tvarem masky, do které přesunuli i logo. Zcela nové jsou i čelní světlomety, které již v základu disponují technologií full-LED, volitelný je systém Dynamic Pixel LED.

Domů
Sdílet
Diskuse