Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2021 7:02
Čas čtení 1:07
Martin Mičuda

Oblíbený Ford Fiesta prošel kompletní modernizací. Největší změny se odehrály v přední části

Oblíbený Ford Fiesta prošel kompletní modernizací. Největší změny se odehrály v přední části
Zdroj: Ford
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY
Uložit Uložené

Modernizace se dotkla i outdoorové verze Active a sportovního ST.

Po nedávné modernizaci těch nejklíčovějších modelů segmentu malých automobilů přichází na řadu kompletní facelift jednoho z jejich základních pilířů. Modernizovaný Volkswagen Polo, Seat Ibiza a zcela novou Škodu Fabia totiž doplňuje právě modernizovaný Ford Fiesta.

Ten automobilka ukazuje ve všech provedeních, včetně ostrého ST. Generace z roku 2017 tak prošla kompletní obměnou, a to jak z vizuální, tak i technické stránky.

Poznávacím znakem nové Fiesty je především její nová tvář. Přední partie dostaly zcela nové světlomety, které již ve standardní výbavě tvoří LED technologie, za příplatek se nabídka rozšířila o Matrix-LED.

Nová je i maska, do které konstruktéři přesunuli samotné logo, no a změny neminuly ani nárazník s dynamičtějšími tvary. Automobilka se přitom zejména v přední části pokusila více odlišit jednotlivé verze, k čemuž poslouží nejen jiný tvar nárazníku ve spodní části, ale i výplň masky.

Domů
Sdílet
Diskuse