Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2021 22:58
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Robert Pattinson je Batman! Sleduj strhující trailer na temného rytíře Gothamu

Robert Pattinson je Batman! Sleduj strhující trailer na temného rytíře Gothamu
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložit Uložené

The Batman dorazí do kin již za několik měsíců.

The Batman od režiséra Matta Reevese (poslední dva díly Planety opic) patří k nejočekávanějším filmům příštích let. Jednak je to Batman, jednak je to režisér Reeves, jednak je to verze s fantastickým Robertem Pattinsonem. Tento temný rytíř z Gothamu má být o něco drsnější a temnější než ti předešlí.

Doporučeno
Sacha Cohen stvořil Ali G-ho a Borata, při některých filmech nosil neprůstřelnou vestu. Toto mu manželka pašovala v kalhotkách Sacha Cohen stvořil Ali G-ho a Borata, při některých filmech nosil neprůstřelnou vestu. Toto mu manželka pašovala v kalhotkách 13. října 2021 9:30

Pattinson ztvární „Batse“ na relativním začátku kariéry, přičemž snímek má klást větší důraz na detektivní povahu Bruce Wayna. To však neznamená, že nedojde na pořádnou akci, rvačky a velkolepé blockbusterové scény. Přesvědč se sám ve skvělém traileru.

Domů
Sdílet
Diskuse