Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2021 15:50
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Robert Pattinson dělal casting na Batmana v obleku Vala Kilmera. Nový Batman bude radikálně odlišný od všech předešlých

Robert Pattinson dělal casting na Batmana v obleku Vala Kilmera. Nový Batman bude radikálně odlišný od všech předešlých
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložit Uložené

Sleduj nové záběry z filmu The Batman, které nebyly ani v traileru.

Po více než roce jsme konečně spatřili nový trailer na film The Batman, ambiciózní adaptaci slavného komiksu, tentokrát od režiséra Matta Reevese (poslední dva díly o Planetě opic).

Ten od samého počátku sliboval, že půjde o pořádně drsný film a něco, co jsme stylově u Batmana ještě neviděli. Důkazem toho jsou dva famózní trailery, které jsme zatím viděli. Pattinsonovy verze Bruce Wayna se nemůžeme dočkat a zdá se, že nejsme sami.

Robert Pattinson kolem role Batmana kroužil velmi dlouho, až se mu nakonec ozval Matt Reeves a následně proběhly castingy. Zajímavé je, že v té době ještě nebyl hotový nový oblek, a tak dělal herec casting v kostýmu Batmana, který sloužil Valu Kilmer v chabém snímku Batman Forever z roku 1995. Prozradil to během panelu na DC Fandome. 

Pattinson během panelu uvedl i to, že od prvního rozhovoru s režisérem Mattem Reevesem věděl, že tento film bude radikálně odlišný od těch předešlých. Nejen Pattinson o své roli a filmu celkově řekl více v novém zákulisním videu.

Domů
Sdílet
Diskuse