Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 7:00
Čas čtení 5:08
Tereza Šnajdrová

Zlomil srdce Charli D’Amelio a za sponzorované příspěvky si účtuje 3 miliony korun. Kdo je tiktoker Lil Huddy?

Zlomil srdce Charli D’Amelio a za sponzorované příspěvky si účtuje 3 miliony korun. Kdo je tiktoker Lil Huddy?
Zdroj: Interscope Records/Lil Huddy
HUDBA TIKTOK
Uložit Uložené

Pobláznil Charli D’Amelio, nahrál desku Teenage Heartbreak a spolupracuje s velkými módními domy. Jak se z malého kluka z chudého předměstí stala hvězda internetu?

TikTok určuje trendy, dává vzniknout novým hvězdám a pomáhá umělcům v rozjetí jejich kariéry. Své o tom ví tiktoker Lil Huddy, který se z chudého předměstí Kalifornie vypracoval až na hvězdu s 32,3 miliony folllowers, získal srdce nejpopulárnější influencerky Charli D’Amelio a nahrál desku, na níž spolupracoval s Travisem Barkerem a Machine Gun Kellym. Ne vše ale bylo růžové. Tak se pojďme podívat na to, jak se Lil Huddy vypořádal s pokusem o sebevraždu i s rozchodem, který zasáhl celou Ameriku.

Doporučeno
Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol Olivia Rodrigo: Od zlomeného srdce až po průšvih s merchem. Popisujeme, jak se hvězda Disney dostala až na vrchol 22. září 2021 11:30

Lil Huddy jako lamač dívčích srdcí

Sociální síť TikTok se jen hemží mladými lidmi, kteří si svou fanouškovskou základnu vybudovali především díky tomu, jak vypadají. Jinak tomu není ani v případě Lil Huddyho, vlastním jménem Cole Chase Hudson, který si profil na oblíbené platformě založil již v roce 2017.

Mladý Američan v té době prožíval těžké období. Ve škole ho šikanovali, což ho dohnalo až k pokusu o sebevraždu a rodiče usoudili, že bude lepší, když zůstane doma. Tehdy propadl TikToku, ale jeho content nebyl ničím výjimečný a jako skoro každý americký teenager natáčel obyčejná lip sync videa plná jednoduchých efektů. Jen o rok později se však začal stylizovat do e-boy stylu, čímž se dostal do povědomí více dívek a jeho sláva raketově rostla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chase Hudson (@lilhuddy)


Lil Huddymu dívky ležely u nohou a mladý tiktoker pocházejíci z Kalifornie, z chudého předměstí Stocktonu, se již brzy pyšnil armádou oddaných followerů. Chaseovi je dnes 19 let, jeho TikTok sleduje 32,3 milionu lidí a na videích nasbíral přes 1,7 miliardy lajků. Podle deníku Billboard se dokonce stal jedním z nejvlivnějších lidí na populární sociální síti a své pevné místo má i v top desítce nejlepších hudebních influencerů. K tomu se však ještě dostaneme. Nejprve se pojďme podívat na to, jak pobláznil hlavu největší hvězdě TikToku, Charli D’Amelio.

Doporučeno
Osmdesátkový rock'n'roll, kinky oblečky a výrazný glamour make-up. Opravdu Måneskin přichází s něčím novým? Osmdesátkový rock'n'roll, kinky oblečky a výrazný glamour make-up. Opravdu Måneskin přichází s něčím novým? 19. srpna 2021 6:00
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 105581 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Kolik si účtuje za jeden sponzorovaný příspěvek
  • Jak se ze vztahu s Charli D’Amelio stalo veřejné drama
  • Jaký mají vztah nyní
  • Jak se z Lil Huddyho stala hudební hvězda
Domů
Sdílet
Diskuse