Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2021 7:00
Čas čtení 5:48
Tereza Šnajdrová

Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů

Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Žebříček tě možná překvapí, protože se do něj nedostal Adam Kajumi ani Kovy či Tary.

TikTok je nejrychleji rostoucí sociální sítí vůbec a díky 800 milionům aktivních uživatelů měsíčně v návštěvnosti rychle překonal Reddit, Snapchat, LinkedIn i Pinterest. Není se proto čemu divit, že mnoho lidí se snaží prosadit právě na této platformě a jinak tomu není ani v České republice. Sestavili jsme pro tebe žebříček TOP 10 tuzemských tiktokerů, kteří se svými čísly mohou vyrovnat i zahraničním influencerům.

Některá jména těch nejúspěšnějších tě možná překvapí, o jiných uslyšíš poprvé a pravděpodobně se pozastavíš nad tím, že do top desítky nespadá oblíbený Adam Kajumi, Tary ani král českého YouTube Kovy.

Doporučeno
Tiktokerka Linda: Moje maminka je typický Vietnamec, ale já jsem Češka. Život ve Vietnamu si nedovedu představit (Rozhovor) Tiktokerka Linda: Moje maminka je typický Vietnamec, ale já jsem Češka. Život ve Vietnamu si nedovedu představit (Rozhovor) 13. července 2021 10:50

10. Jon Marianek (@jonmarianek1) – 877,6 tisíce sledujících

Jon Marianek nenatáčí videa v České republice, nýbrž z Ameriky, a právě i většina jeho fanoušků je ze zahraničí. Marianek je však původně z Česka a právem mu tak patří desáté místo v žebříčku nejúspěšnějších tiktokerů

Videa českého tiktokera si vysloužila 24,8 milionů lajků a nutno říci, že se slávou mu pomohl jeho o hodně populárnější kamarád Jake Paul, do jehož týmu se dostal Marianek před několika lety. Nyní natáčí videa z běžného života, tiktoky se svojí přítelkyní, do níž se často velmi nehezky obouvá či klipy, v nichž se naváží do České republiky a života sociálně slabších lidí. Možná i právě proto jsou jeho fanoušci především ze zahraničí a u tuzemských uživatelů TikToku mladý blonďák tolik neboduje.

@jonmarianek1

Chicken ukradla muj phone 😔😔😔😔🥰 @abbywetherington

♬ original sound - Tik Toker

9. Petr Adam (@trampead) – 926 tisíc sledujících

Petr Adam je teprve devatenáctiletý student z Českolipska, který se proslavil především tvorbou animovaných videí týkajících se populární hry Fortnite. Jimi reaguje na aktuální trendy na TikToku, což baví velké množství uživatelů aplikace. „Baví mě animovat a napadlo mě do videí využít nějakou počítačovou hru. Kamarád mi poradil asi nejúspěšnější hru poslední doby Fortnite, kterou jsem do té doby nikdy nehrál. A byla to trefa do černého,“ popsal své začátky pro Deník.

Doporučeno
Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala? Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala? 22. února 2024 12:00

Adama na TikToku nyní sleduje 926 tisíc lidí a jeho videa nasbírala přes 6,8 milionu lajků. Jeho práce si všimla i marketingová společnost Welovefun, která se soustředí právě na kampaně na TikToku a mladému studentovi nabídla dobrou práci. Ač by se mohlo zdát, že má Adam o svou budoucí kariéru postaráno, není to tak. Do budoucna by chtěl jít studovat Vysokou školu ekonomickou v Praze a kromě marketingu se chce věnovat i obchodu.

@trampead

SEND IT TO YOUR HIGH FRIEND 😂 ##foryou

♬ original sound - Petr Adam

8. Food Hospital (@foodhospitalczech) – 936,2 tisíce sledujících

Poraněné rajče, nešťastná hruška, kterou již delší dobu trápí zkažená část těla nebo pořádně krvavá smrt dýně. Možná to zní jako hloupost, ale český účet, který operuje ovoce a zeleninu, sleduje přes 936 tisíc sledujících a jeho videa se pyšní více než 12,4 miliony lajků.

Lidé si operace potravin velmi oblíbili a tvůrci tohoto kanálu svá videa stále vylepšují. Všechno to začalo jednoduchou operací piškotu a nyní se poranění začínají stupňovat a na operačním sále Food Hospital dokonce došlo už i k několika úmrtím, takže pokud nemáš rád krev a dělá se ti z ní nevolno, video níže raději přeskoč.

Vyzkoušej předplatné
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 102668 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse