Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2021 12:30
Čas čtení 1:54
Dominik Vetrák

Pojď se s námi s chutí zasmát nejvtipnějšímu filmu roku. Norský krvák The Trip je skvělým filmem se spoustou zvratů

Pojď se s námi s chutí zasmát nejvtipnějšímu filmu roku. Norský krvák The Trip je skvělým filmem se spoustou zvratů
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILMY 2021 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Norský film od režiséra Dead Snow chrlí na diváka jednu vtipnou a krvavou scénu za druhou.

Tommy Wirkola je velmi chytrý norský režisér, od kterého jsi pravděpodobně viděl Hansel and Gretel: Witch Hunters (s Jeremym Rennerem). Kromě toho natočil i dva skvělé zombie filmy Dead Snow, ale poslední čtyři roky byl jaksi ticho. V roce 2017 vydal pro Netflix thriller What Happened to Monday, který ovšem nijak neohromil. Spolupráci s Noomi Rapace si však zopakoval u čerstvého zabijáckého thrilleru/komedie The Trip (I onde dager), který musíš vidět.

Je to nejlepší „vyvražďovačka“ za poslední roky. The Trip kombinuje žánry thrilleru a komedie a přidává pár litrů krve a vyražených zubů. Děj sleduje dlouholeté manžely Lisu (Noomi Rapace) a Larse (Aksel Hennie, známý z Headhunters). Ti se vydají na chatu, avšak každý s poněkud jiným úmyslem. A říct ti cokoli víc by bylo spoilerem. Jistě, můžeš se podívat na trailer, ale ten tě připraví o téměř všechny dějové zvraty. A to by byla škoda, protože fungují naprosto úžasně.

Moment překvapení v tomto snímku pozvedá kvalitu filmu do výšin, takže pokud o něm nic nevíš a máš chuť na film, u kterého se zasměješ, který tě dokáže překvapit dějem, a nevadí ti při tom krev, nemáš nad čím váhat. The Trip je famózní ukázkou Wirkolových bizarních nápadů a neutuchající touhy po pořádně krvavých střetech docela obyčejných lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse