Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Footshop.
22. listopadu 2021 16:30
Čas čtení 1:42
Sponzorovaný obsah

Hledáš boty na zimu? Tohle je model, který si můžeš vzít do hor i do města

Hledáš boty na zimu? Tohle je model, který si můžeš vzít do hor i do města
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložit Uložené

Footshop v rámci oslav 10 let existence navazuje řadu spoluprací. Jednou z nich je i ta s firmou Vasky, s níž přichází nový model bot do města i na výlety.

Na kvalitě záleží. A u bot to platí dvojnásobně. Boty, které nám vydrží a můžeme si je vzít jak na procházku do lesa nebo do města jako každodenní volnočasovou obuv, chceme asi všichni. Pokud i ty hledáš hledáš ručně vyrobené městské boty do přírody nebo naopak outdoorový model, který si v klidu můžeš vzít i do města, rozhodně by ti neměly utéct Footshop x Vasky Urban Hiking.

V rámci oslav deseti let existence Footshop navázal řadu nových spoluprací. Mezi jednu z nich patří právě i ta se známým českým výrobcem bot Vasky. Zlínská lokální firma už řadu let spojuje styl městské obuvi s funkčností bot do náročnějších terénů. Na Footshopu od 20. listopadu nově najdeš siluetu Footshop x Vasky Urban Hiking ve dvou barevných provedeních. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Ručně vyrobené boty do přírody i města

Ve spolupráci pojmenované Footshop x Vasky Urban Hiking přináší obě společnosti ručně vyráběnou zimní botu, která ti poslouží jak při běžných procházkách, tak i během objevování nových neotřelých míst ve městě, k nimž se budeš muset dostat přes nepřívětivý terén. Silueta vychází z původní boty Vasky Farm Boot, kterou Footshop obohatil o své klasické streetwearové prvky.

Koupit černé provedení
Footshop
Zdroj: Footshop

Můžeš se tedy těšit na několik změn, které kombinují outdoorovou obuv se stylem ulic velkých měst. Oproti původnímu modelu designéři mírně změnili řešení boční konstrukce. Nová jsou ale také očka na tkaničky D-rings, poutko na jazyku i na patě nebo k podrážce přišroubovaná plaketa. Ta vzpomíná spolupráci dvou českých průkopníků v oblasti obuvi. Bota zároveň vyzdvihuje trend Urban Hiking, který designéři promítli na boky bot. Zdobí je pro městské objevitele symbolické vrstevnice. 

Boty pořídíš ve dvou barevných provedeních. První ja klasická černá barva, která se jako nestárnoucí klasika hodí snad ke každému outfitu. Pokud ale cítíš, že černá není to pravé, můžeš sáhnout po odstínu Caramel, který zdobí světlé tkaničky a černé lemování v oblasti kotníků.

Koupit Caramel provedení
Footshop
Zdroj: Footshop

Důraz na lokální značky

Velkým plusem nového modelu je, že vychází ze spolupráce zavedených českých firem s důrazem na lokálnost. Jak Footshop tak Vasky si potrpí především na kvalitní zpracování a poctivou ruční výrobu bot, které navíc vydrží nejednu sezónu. Footshop x Vasky Urban Hiking si můžeš pořídit ve dvou barevných provedeních již od 20. listopadu.

Na Footshopu si vybereš, jaké provedení se ti líbí víc a dál už je jen na tobě, jaká nová místa v nich objevíš. Ať už se vydáš prozkoumat nejrůznější vyhlídky v parcích a lesích, nebo chceš prostě jen spolehlivou zimní botu, která tě udrží v teple v chladných zimních ulicích. Footshop x Vasky Urban Hiking tě zimou beze sporu dobře provedou.

Footshop x Vasky Urban HikingFootshop x Vasky Urban HikingFootshop x Vasky Urban HikingFootshop x Vasky Urban Hiking
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse