Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Braun.
30. listopadu 2021 20:30
Čas čtení 2:13
Sponzorovaný obsah

Přestalo tě holení klasickými žiletkami bavit? Představujeme ti nový holicí strojek

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tento inovativní holicí strojek si poradí se všemi typy vousů.

Zkus si vzpomenout kolik jednorázových žiletek jsi už vyhodil do koše, a kolikrát ses s nimi nehezky poranil. Pokud tě už toto zastaralé holení klasickými žiletkami přestává bavit, máme pro tebe skvělý tip. Léty ověřená a spolehlivá značka Braun totiž slaví své sté narozeniny a na trh uvádí dosud nejúčinnější elektrický holicí strojek – Braun Series 9 Pro.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Tento strojek je výjimečný tím, že má své speciální nabíjecí pouzdro PowerCase, díky kterému se s Braun Series 9 Pro budeš moci holit až neuvěřitelných šest týdnů, aniž bys ho musel dát do zástrčky. Model je stejně jako další řady, postavený na základních hodnotách značky Braun, a tudíž na tom, že dobrý design je jednoduchý, užitečný a vyrobený tak, aby vydržel.

Dokonalý pro cestovatele

V této době žije mnoho lidí rychlým životem. Hodně cestují, mění prostředí a plánují dobrodružství po celém světě. Nový Braun Series 9 Pro se dokonale hodí i pro tyto lidi. Pokud jsi i ty člověk, který doma neposedí, můžeš si být jistý, že tento strojek se bez problémů vejde do jakékoliv cestovní tašky, takže si s ním můžeš užívat to nejúčinnější a nejšetrnější holení, i když budeš na výletě či na dovolené.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Kromě jeho praktické velikosti ho odborníci navrhli tak, aby si snadno poradil s různými typy vousů. Dokáže to díky kombinaci různých jedinečných čepelí, sonické technologii a své přizpůsobivosti. Ve spojení s pouzdrem PowerCase nabízí až šest týdnů perfektního holení bez ohledu na to, jestli si budeš holit jednodenní, třídenní nebo týdenní strniště. Tato nová řada byla zkrátka vytvořená naprosto pro všechny. Dokáže totiž oholit i ty vousy, které rostou pod nižším úhlem. Speciální zastřihovač si poradí s různými typy vousů na různých místech tvé tváře, takže se ti nestane, že budeš muset nějaká místa holit opakovaně.

Přizpůsobí se ti

Tento strojek má totiž inovativní hlavu ProHead s novým zastřihovačem ProLift, který dokáže nadzvednout a zastřihnout více vousů, a tedy tě oholí šetrně a až o 10 % rychleji. Díky unikátní sonické technologii holicí hlava provede 10 000 malých pohybů za minutu. Tyto vibrace napomáhají tomu, aby vousy pronikly do otvorů hlavy strojku.

Flexibilní čepele a holící hlava se navíc dokáže naklonit až do 40° úhlu, a to i dopředu i dozadu. Díky tomu se umí tento model dokonale přizpůsobit konturám tvé tváře.

strojček Braun
Zdroj: Braun

První na světě

A pokud tě ještě v úvodu zaujalo unikátní pouzdro PowerCase, měl bys vědět, že je to úplně první nabíjecí pouzdro na holicí strojek na světě. Kromě toho, že ti umožňuje nabíjet nový Braun Series 9 Pro kdekoliv jsi, je výjimečné i tím, že má vestavěnou výkonnou baterii Li-Ion, která nabije holicí strojek na více než 50 % doby provozu, aniž by potřeboval napájecí kabel. Pouzdro PowerCase ti tedy dokáže poskytnout až 90 minut bezdrátového holení kdekoliv a kdykoliv. Přičemž na jedno oholení ti postačí jen krátké pětiminutové nabíjení.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Součástí balení vybraných modelů Braun Series 9 Pro je také inteligentní centrum 5v1 SmartCare Center, které ti bude pomáhat udržovat tvůj holicí strojek jako nový. Stisknutím jediného tlačítka SmartCare Center vybere potřebný čistící program, automaticky nabije, hygienicky vyčistí, promaže a vysuší tvůj holicí strojek.

strojček Braun
Zdroj: Braun

Značka Braun věří v sílu dobrého designu, a proto navrhla model Series 9 Pro tak, aby vydržel až sedm let. Je navíc vyráběný v továrně, která funguje na 100% obnovitelné energii. Nemáš zkrátka proč váhat. Pokud ho jednou vyzkoušíš, na staré žiletky si ani nevzpomeneš.

Vyzkoušej nový Braun Series 9 Pro
Zpět
Sdílet
Diskuse