Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2021 20:03
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Sídlo Marilyna Mansona prohledali policisté. Ze zpěvákova domu si odnesli pevné disky a paměťové karty

Sídlo Marilyna Mansona prohledali policisté. Ze zpěvákova domu si odnesli pevné disky a paměťové karty
Zdroj: Getty Images/E. Charbonneau/Staff
NEWS MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Zpěvák čelí obvinění ze sexuálního násilí a znásilnění, kterého se měl dopustit na několika ženách.

Jen před dvěma týdny jsme tě informovali o tom, že oblíbený americký zpěvák Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“, v níž údajně sexuálně napadal ženy a týral je. Policie nyní pokročila ve vyšetřování a prohledala zpěvákovo sídlo. Z něho si pak odnesla paměťové karty a pevné disky, které bude nyní prohledávat, informuje zpravodaj TMZ.

Doporučeno
Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen Marilyn Manson měl mít doma speciální místnost pro „zlobivé holky“. Zvukotěsný pokoj údajně používal k mučení žen 17. listopadu 2021 11:15

Detektivové z jednotky speciálních obětí přišli v pondělí brzo ráno do zpěvákova sídla v západním Hollywoodu a na základě příkazu o domovní prohlídce začali sbírat důkazy, které by jim Marilyna Mansona pomohly usvědčit ze sexuálního násilí, týrání a znásilnění několika žen. 

Domů
Sdílet
Diskuse