Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
5. prosince 2021 8:30
Čas čtení 2:39
Richard Balog

Toto jsou nejlepší páry tenisek vhodné i do zimního období

Toto jsou nejlepší páry tenisek vhodné i do zimního období
Zdroj: MILK Store
MÓDA
Uložit Uložené

Vybrali jsme novinky pro letošní zimu od značek Converse, Nike ACG, Reebok či Adidas Originals.

Venkovní teploty pomalu klesají pod bod mrazu a ty pořád nosíš plátěné tenisky? Rozumíme, že ne každý preferuje pevnou zimní obuv, a proto jsme se ve spolupráci s online obchodem Footshop rozhodli sestavit výběr nejlepších párů tenisek, které jsou vhodné do chladného počasí i sněhu.

V seznamu najdeš 8 modelů pro letošní zimu od značek Adidas Originals, Converse, Nike ACG a Reebok. Pokud upřednostňuješ klasickou zimní obuv, několik našich tipů najdeš v článku níže.

Kompletní nabídka mužských i ženských novinek v online obchodě Footshop
Doporučeno
10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť 10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť 28. listopadu 2021 11:30

Converse Chuck Taylor All-Star (Cosy Club) Platform  2 499 Kč

Úvod seznamu si pro sebe získal tento pár dámských tenisek od značky Converse, které tým návrhářů zahalil do růžového kožíšku. Vzhledově velmi povedený model zároveň disponuje silnější podrážkou, respektive platformou, která tlumí nárazy při chůzi. Jedinou nevýhodou je, že jsou určeny pouze do příznivých podmínek. Cena potěší před Vánoci každou peněženku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Reebok Zig Kinetica II Edge  2 999 Kč

Přesně takto si představujeme sportovní tenisky do chladného zimního počasí. Značka Reebok je dlouhodobě ve stínu slavnějších výrobců (Adidas, Nike či Puma), ovšem tímto modelem se trefilo vedení společnosti do černého. Silueta Zig Kinetica II Edge je zajímavá a funkční po všech stránkách – od podrážky Vibram® přes energetickou kompresní kapsli, která podporuje stabilitu až po svršek ze syntetických a tkaných materiálů.

Footshop
Zdroj: Footshop

Converse Run-Star Hike (Water Resistant)  3 499 Kč

Opět značka Converse, ovšem tentokrát s funkčnějším provedením modelu Run-Star Hike zahaleným do prémiové kůže. Z našeho pohledu nadčasové tenisky, jejichž vrchní část ochrání tvé nohy před deštěm i sněhem, což je během zimních měsíců vítáno. Oceňujeme silnější podrážku s vroubkovanou strukturou i detail v podobě hvězdy na patě.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Terrex Hikster Lea  3 599 Kč 

Klasika z dílen německého sportovního giganta, kterou jsi už v našich článcích určitě vícekrát viděl. Linie s názvem Terrex nabízí trekingovou obuv pro muže i ženy, se kterou neuděláš krok vedle ani v městských uličkách. Důkazem jsou i tyto celočerné krásky Hikster Lea zahalené do hladké kůže i semiše. V nabídce online obchodu Footshop je aktuálně dostupná i světlá varianta s o něco vyšší cenou.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 (Gore-Tex®)  3 799 Kč

Zahanbit se nenechali ani v sídle společnosti Nike a těsně před začátkem zimního období vedení představilo ikonický model Air Force 1 v materiálové úpravě Gore-Tex®. Náš favorit v rámci dnešního výběru, jehož cena je přímo úměrná kvalitě. V aktuální nabídce online obchodu Footshop jsou však zatím dostupné pouze v dámských velikostech, bohužel… Za pozornost jistě stojí i vysoká varianta bez úpravy Gore-Tex®.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Air Mowabb  4 599 Kč

U americké značky se sídlem v Oregonu ještě chvíli zůstaneme, a to díky těmto atraktivním hnědo-oranžovým teniskám z portfolia divize ACG (All Condition Gear). Model Air Mowabb vznikl na základě siluety Air Huarache, nicméně návrháři jej upravili do nepříznivých podmínek. Výsledkem je pár tenisek s prodlouženou siluetou, který tě ochrání v horském prostředí a neztratíš se v něm ani na Times Square v New Yorku.

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals ZX 2K Boost Utility (Gore-Tex®)  4 699 Kč

Na materiálovou úpravu od společnosti Gore-Tex® vsadili kartu i návrháři ve strukturách Adidas Originals a musíme uznat, že modelu ZX 2K Boost Utility náramně sluší. S měkoučkou podrážkou s patentovanou technologií Boost doplněnou o odolnou vrchní část zahalenou do armádního vzoru a kožené prvky by se neztratil ani v naší sbírce. Pokud jsi ochotný utratit přes 4 tisíce korun za tenisky na zimní období, neváhej, jelikož v nabídce online obchodu Footshop je dostupných už jen několik mužských velikostí.

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike ACG Mountain Fly (Gore-Tex®)  5 949 Kč

Na závěr dnešního výběru jsme si nechali chuťovku z dílen Nike ACG s futuristickým vzhledem. Model Mountain Fly v zeleném odstínu se svrškem z materiálu Gore-Tex® vypadá jako obuv ze sci-fi filmů a nás si získal už na první pohled. Baví nás také mřížkovaný vzor ve spodní části či kontrastní fialové logo ACG na patě. Jedinou překážkou při jeho koupi může být cena a limitovaná dostupnost jednotlivých velikostí.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup produktů v online obchodě Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse