Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu placeného partnerství.
28. listopadu 2021 11:30
Čas čtení 3:14
Richard Balog

10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť

10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť
Zdroj: KITH
MÓDA
Uložit Uložené

Skvělou volbou jsou již tradičně modely bot od značek Dr. Martens či Timberland, avšak krok vedle neuděláš ani luxusními kozačkami.

Zima podle kalendáře začíná až 21. prosince, avšak v mnoha částech Česka už nyní teploty klesají pod bod mrazu. Tenisky a lehčí obuv doporučujeme v tomto období odložit zpátky do krabic a sáhni po kvalitních botách, ve kterých zvládneš chlad, sníh i déšť.

Ve spolupráci s online obchodem Footshop jsme vybrali 10 nejzajímavějších párů zimní obuvi pro muže i ženy. Na své si přijdou zastánci klasických modelů od značek Dr. Martens či Timberland, ale také módní nadšenci, kteří rádi zkoušejí nové trendy a neokoukané siluety.

V případě, že jsme se výběrem níže netrefili do tvého vkusu, v záloze máme připravené také sportovní modely bot od značek adidas Performance, Nike ACG či Salomon Advanced. Určitě nezapomeň zkontrolovat ani spolupráci domácích značek Vasky x Footshop.

Doporučeno
V online obchodě Footshop jsou aktuálně slevy až do výše 60 %. Získat můžeš limitované tenisky i luxusní oblečení a doplňky V online obchodě Footshop jsou aktuálně slevy až do výše 60 %. Získat můžeš limitované tenisky i luxusní oblečení a doplňky 21. listopadu 2021 15:30

UGG® Sidnee Boots W  4 299 Kč

Značka UGG® není jen o nízkých botách, na které jsou nekonečné řady před outletem v Parndorfu a svého času je nosil i Maroš Kramár. Díky online obchodu Footshop můžeš poznat také modely bot, se kterými se neztratíš v davu a zároveň jsou maximálně pohodlné. Naši pozornost si získaly například tyto celočerné kožené krásky na platformě s vroubkovanou spodní částí. Dostupné jsou v ženských velikostech.

Footshop
Zdroj: Footshop

UGG® Classic Rising Heel-Zip Boots W  4 599 Kč

U bot z dílen značky UGG® ještě chvíli zůstaneme, a to díky zateplenému modelu na vroubkované platformě, který je jako stvořený do městského prostředí. V jednoduchosti je krása a nás si tato celočerná silueta v kůži se zapínáním na zip získala na první pohled. Cenu považujeme za přiměřenou vzhledem ke zvoleným materiálům a kvalitě zpracování. Dostupné jsou v ženských velikostech a také v limitovaných množstvích.

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 2976 BEX Boots  5 499 Kč

Produkty značky Dr. Martens mají v dnešním výběru nejpočetnější, trojnásobné zastoupení a při pohledu na jednotlivé modely rychle pochopíš proč. Ze širokého portfolia tohoto ikonického výrobce jsme ve spolupráci s online obchodem Footshop, vybrali také model s číselným označením 2976. Jedná se o zajímavou alternativu ke klasickým provedením chelsea boots za férovou cenu, která je rovněž vhodná pro muže i ženy.

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 DS 8-Eye Boots  5 199 Kč

Dlouho jsme váhali, jestli v dnešním výběru budou figurovat i nejznámější boty od značky Dr. Martens a výsledek najdeš níže. Nadčasový model s názvem 1460 se šněrováním na osm dírek, je natolik ikonický, že nám nevadí ani to, když ho vidíme za den i několikrát. Pokud se ti zdá 5 tisíc korun příliš mnoho, díky benefitům REFRESHER+ můžeš získat slevu 15 %.

Footshop
Zdroj: Footshop

Dr. Martens 1460 BEX Stud Boots  5 699 Kč

První polovinu článku uzavírají tyto stylové krásky z hladké kůže se zajímavým vázáním přes háčky. I v tomto případě jde o vyhledávaný model s číselným označením 1460, ovšem v úpravě, díky které jsou boty o něco robusnější, s čímž nemáme v redakci ani sebemenší problém. Cenovku nad 5 tisíc korun budeš při dobrém zacházení za několik let považovat za zcela adekvátní.

Footshop
Zdroj: Footshop

Timberland Premium 6-Inch Waterproof Boots W  5 699 Kč

Původně pracovní obuv, kterou si v průběhu 90. let minulého století zamilovaly hvězdy rapového žánru a následně spousta známých tváří. Dnes jde o jedny z nejprodávanějších modelů bot značky Timberland, a to z prostého důvodu. Snadno je sladíš s čímkoli ze svého šatníku včetně džín, kalhot s kapsami nebo v případě žen i se sukní. K dispozici je také celočerná varianta ve většině ženských velikostí.

Footshop
Zdroj: Footshop

Timberland Premium 6-Inch Waterproof Boots  5 699 Kč

Stejný model od značky Timberland jsme vybrali i pro muže. Produkt, který máme odzkoušený na vlastních nohou a nikdy nás nezklamal – Přibližně takto bychom charakterizovali tyto celočerné nepromokavé krásky. Pokud bychom si měli vybrat jen jeden pár zimní obuvi, kterou budeme nosit celý život, volba by byla jednoduchá...

Footshop
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Western Chelsea Boots  8 899 Kč

Od klasické pracovní obuvi se přesouváme k sofistikovanému páru z dílen holandské značky Filling Pieces. Chelsea boots už sice nejsou v kurzu v takovém měřítku, jako před několika sezónami, nicméně z našeho pohledu jde o nadčasovou siluetu vhodnou pro každodenní nošení i do společnosti. Své místo si najdou v každé sbírce, a to bez ohledu na věk či pohlaví.

Footshop
Zdroj: Footshop

KENZO Boots W   11 799 Kč

Předposlední pár bot v dnešním výběru, mírně vybočuje ze standardů pevné obuvi, ale věříme, že si získá alespoň několik fanoušků. Z portfolia značky KENZO jsme vybrali tyto ženské kozačky se sportovním vzhledem, které kombinují hladkou kůži, semiš a syntetické materiály. Ideální obuv pro odvážné ženy.

Footshop
Zdroj: Footshop

HERON PRESTON Leather Ankle Boots  15 299 Kč

Uznáváme, že cenovka na úrovni 15 tisíc korun je mimo finanční možnosti 90 % lidí, avšak nezmínit tento model zpod rukou návrháře Herona Prestona, by bylo hříchem. Minimalistická silueta zahalená do prémiové kůže a masivní podrážka. Přesně tolik stačilo blízkému příteli Kanyeho Westa k sestavení nejkrásnějšího páru zimních bot v dnešním výběru. Dostupné jsou i v ženských velikostech za naprosto stejnou cenu.

Footshop
Zdroj: Footshop
Předplať si REFRESHER+ a díky dostupným benefitům získej slevu 15 % na nákup produktů v online obchodu Footshop.
Domů
Sdílet
Diskuse