Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2021 0:52
Čas čtení 3:43
Ondřej Jarůšek

Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC

Rychlá demolice a velkolepá titulová válka. OKTAGON 29 přinesl 11 skvělých bitev, které sledovala i hvězda UFC
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

OKTAGON 29 je za námi. Co vše tato akce přinesla?

Závěr roku se nese ve znamení smíšených bojových umění a organizace OKTAGON MMA fanouškům naděluje již před Vánocemi. V sobotu se totiž uskutečnil další turnaj, jehož dějištěm se stala brněnská Zoner Bobyhall, kde jsme se stali svědky jedenácti bitev v čele s velkolepým titulovým zápasem.

Na turnaj s pořadovým číslem 29 si navíc promotéři pro fanoušky sledující živý přímý přenos na Oktagon.tv nachystali velkou novinku. Na komentátorské křeslo totiž usedl známý bojovník UFC Kelvin Gastellum, který se zprostředkovával anglický komentář zápasů.

A už za pár týdnů organizace do brněnské pevnosti vrátí a letošní rok završí jubilejním turnajem OKTAGON 30 s další nabitou kartou. Teď se pojď ale s námi podívat, jak celá akce probíhala.

Doporučeno
Platy v UFC: Proč MMA bojovníci vydělávají méně než boxeři a youtubeři? MMA je mladý sport, bude to ještě trvat, říká David Dvořák Platy v UFC: Proč MMA bojovníci vydělávají méně než boxeři a youtubeři? MMA je mladý sport, bude to ještě trvat, říká David Dvořák 14. října 2021 11:30
oktagon29oktagon29oktagon29oktagon29
Zobrazit galerii
(10)
oktagon29
Zdroj: OKTAGON MMA

Zahájení galavečera patřilo dvojici mladých talentů Romanu Paulusovi a Peteru Gabalovi. Jejich zápas v rámci tzv. Free Prelims si mohli vychutnat i diváci zdarma na YouTube. Po prvním spíše vyrovnaném kole začal za delší konec tahat vítěz páté řady Oktagon Výzva, který v tlaku pokračoval i v kole posledním. V tom se Roman Paulus dostal do full mountu a Gabala trápil přívalem úderů, kterému vyčerpaný svěřenec Reinders týmu nevydržel vzdorovat a rozhodčí zápas zhruba 10 sekund před koncem zápasu ukončil. „Jsem budoucnost MMA na Slovensku,“ řekl po výhře sebevědomý Paulus.

oktagon29
Zdroj: OKTAGON MMA


Pod jednu z čistě zahraničních bitev se podepsali Španěl Omar Jesus Santana a ruský bojovník Arthur Karavaev, který se pod OKTAGONem představil v rámci nové spolupráce organizace s ruskou RCC.

Domů
Sdílet
Diskuse