Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Logitech.
21. prosince 2021 15:00
Čas čtení 1:54
Sponzorovaný obsah

Ergonomická myš i klávesnice pro každého cestovatele. Tyto gadgety tě zaručeně nadchnou

TECH
Uložit Uložené

S těmito tipy na dárky určitě neuděláš krok vedle.

Vánoce už klepou na dveře, a pokud náhodou stále nevíš, čím obdaruješ své nejbližší, kteří patří mezi technologické nadšence, máme pro tebe několik tipů. Ty potěší a zlepší život především gamerům či lidem, kteří tráví za počítačem několik hodin denně.

Logitech
Zdroj: Logitech

Pokud máš v rodině někoho, kdo má rád streamování a chce ho povýšit na vyšší úroveň, webová kamera pro profesionální streaming může být dobrým dárkem. S kamerou Logitech C922 PRO HD Stream Webcam určitě neuděláš krok vedle, protože s ní můžeš vysílat živě na kanálech sociálních sítí, jako jsou Twitch či YouTube. Kamera má přitom své cílové určení ve svém názvu. Jedná se o prémiový model, který má technologie pro profesionální obraz snad pro každého – i pro lidi bez profesionálního světla, kteří mají ambici zkusit sdílet své myšlenky pomocí video záběrů.

S aplikací Logitech Capture si můžeš upravit parametry a vyladit vše stejně jako v klasickém studiu, přidat druhé video okno popř. obrazovku Windows při tvorbě tutoriálů, titulky, efekty a vše nahrát stisknutím jediného tlačítka. Kamera je optimalizována pro Open Broadcaster Software (OBS), XSplit, Streamlabs a další aplikace pro živé vysílání.

Logitech
Zdroj: Logitech

Těm, kteří tráví za počítačem hodiny, zase udělá radost ergonomická myš jako například Logitech MX Vertical, která patří mezi špičkové příslušenství spojující moderní design a praktičnost. S myší, která vznikla, aby prioritně snížila svalové zatížení, tlak na zápěstí a celkově upravila celkové polohu, vydržíš pracovat daleko déle a ve větším pohodlí. Díky této úpravě se sníží napětí ve svalech o 10 %, a to se podepíše na výkonnosti a produktivitě.

Logitech
Zdroj: Logitech

Pokud víš, že klasická myš bude lepším dárečkem než ta ergonomická, vsadit můžeš na moderní design myši Logitech Pebble M350, který vynikne mezi zařízeními na stole, a navíc je dostatečně štíhlá, abys ji mohl jednoduše vhodit do tašky a vzít si ji do kavárny. Odezva na kliknutí bude stále stejně příjemná, avšak přibližně o 90 % tišší a dokonce i široké pogumované rolovací kolečko se otáčí potichu. Vybrat si můžeš z odstínů světle šedé, grafitové, eukalyptové, zelené, modré či růžové barvy, aby ideálně zapadla mezi zbytek příslušenství.

Logitech
Zdroj: Logitech

Případně můžeš sáhnout po bezdrátovém herním headsete Logitech G435 Lightspeed, který váží pouze 165 gramů a je tedy dostatečně lehký a pohodlný pro celodenní nošení. Svým tvarem dobře padne většině lidí, je však optimalizován pro menší velikosti hlavy. Kombinace herní 2,4GHz bezdrátové technologie LIGHTSPEED a Bluetooth s nízkým zpožděním vám dává svobodu volby bezdrátového připojení k počítači, systému PlayStation, telefonu a dalším zařízením. Je vyráběn ve třech nových barevných kombinacích, abyste si mohli vybrat podle vašeho stylu.

Logitech
Zdroj: Logitech

Dalším tipem, který rozhodně nebude krokem vedle, je bezdrátová klávesnice Logitech K380 Multi-Device, kterou lze připojit ke všem bezdrátovým zařízením s technologií Bluetooth, která podporují externí klávesnice. Klávesnice K380 je díky svým malým rozměrům přímo určená k práci na cestách – stačí si ji s sebou vzít společně třeba s mobilním telefonem a můžeš plnohodnotně pracovat. Všechny technologické dárky pořídíš rychle a pohodlně na Alza.cz.

Logitech
Zdroj: Logitech
Domů
Sdílet
Diskuse