Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2022 12:30
Čas čtení 5:48
Dominik Vetrák

Svět Marvelu: Spider-Man byl teprve začátek. Doctor Strange v kinech ukáže legendární starší komiksové postavy

Svět Marvelu: Spider-Man byl teprve začátek. Doctor Strange v kinech ukáže legendární starší komiksové postavy
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejnovější várka spekulací ze světa Marvelu je nesmírně zajímavá. Bude Wanda záporačka a zničí svět? Zabrání jí v tom jistý X-Men?

Článek obsahuje velké spoilery na

budoucí marvelovské filmy a seriály, jakož i spoilery na Spider-Man: No Way Home.

Premiéra filmu Spider-Man: No Way Home je za námi, a tak se můžeme podívat na klíčové události filmu a na to, co znamenají pro další průběh příběhů v provázaném filmovém a seriálovém světě Marvelu (Marvel Cinematic Universe).

V dnešním článku se podíváme na budoucnost všech tří Spider-Manů, Doctora Strangea 2, ve kterém bude ještě více multiverzových postav, ale podíváme se také na to, kde nejblíže uvidíme Daredevila a co víme o dalších marvelovských filmech a seriálech.

Svět Marvelu je velmi komplexní, plný filmů, seriálů, teorií a spekulací. V Refresheru pravidelně zpracováváme nejžhavější novinky, spekulace a leaky, které nám odhalují, o čem asi budou budoucí filmy. Pokud se ti články o Marvelu líbí, podpoř nás a staň se členem klubu Refresher+.

Doporučeno
Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů Tinder Swindler: Příběh podvodníka, který se seznamoval se ženami, jen aby je obral o více než 10 milionů dolarů 4. února 2022 10:30

Andrew Garfield a Tobey Maguire jako Spider-Mani

Začneme postupně od Spider-Mana. V tomto článku jsme si už účast všech tří Spider-Manů ve snímku No Way Home rozebrali dostatečně, ale od té doby vyplulo na povrch více spekulací a skutečností. Ověřený leaker My Time to Shine, který na Twitteru prozrazuje události z budoucích marvelovských projektů, tvrdí, že znovu uvidíme oba předchozí Spider-Many, tedy Andrewa Garfielda a Tobeyho Maguira.

V článku najdeš i spekulace od jiných leakerů a stránek, jako například od moderátorů diskusního vlákna Marvel Spoilers na Redditu. Tyto spekulace nemusí být potvrzené.

Marvel
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics/Sony Pictures

Podle informací účtu My Time to Shine uvažují v hollywoodském studiu Sony Pictures nad dalším sólovým filmem pro Garfieldova Spider-Mana. Je tedy možné, že se dočkáme The Amazing Spider-Man 3. Garfield dostal spoustu pochval a jeho výkon ve snímku Spider-Man: No Way Home velmi potěšil diváky po celém světě.

Ve kterých filmech by se Garfield a Maguire mohli vrátit v rolích Spider-Manů?

Garfieldova Spider-Mana prý uvidíme už brzy. Komiksový film Morbius od Sony Pictures měl mít totiž premiéru v lednu, přičemž byl po premiéře Spider-Man: No Way Home odložený na 1. duben. Je to dost času na to, aby do snímku přidali tuto postavu. To by automaticky znamenalo, že svět, ve kterém se odehrávají filmy Morbius a Venom, je tentýž svět jako ve filmech The Amazing Spider-Man.

Už teď je to však komplikované, jelikož v Morbiusovi bude hrát Michael Keaton a údajně půjde o stejnou postavu, jakou hrál ve Spider-Man: Homecoming, tedy Adriana Toomese jako záporáka Vultura. Jenže svět Marvelu se Spider-Manem/avengery a svět Marvelu Venoma s Morbiusem jsou odděleny, takže není jasné, jak by se Vulture dostal do tohoto druhého světa. Odpovědi na tyto otázky získáme až po premiéře Morbiuse.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 108025 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Ve kterých filmech možná uvidíme Spider-Mana v podání Tobeyho Maguira a Andrewa Garfielda.
  • Jaké šílené cameo role uvidíme ve filmu Doctor Strange 2.
  • Která X-Men postava se údajně objeví ve filmu Doctor Strange 2.
  • O jakém návratu Iron Mana se spekuluje.
  • Jaká budoucnost čeká Daredevila ve světě Marvelu a jak se změní jeho kostým.
  • Kdo bude novým Black Pantherem a jestli ještě uvidíme Hugha Jackmana jako Wolverina.
  • Spoustu dalších detailů o budoucích filmech a seriálech.
Domů
Sdílet
Diskuse