Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. prosince 2021 8:53
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Vánoční tradice, zvyky a rituály: Co znamenají a jak přežít Vánoce v klidu a pohodě?

Vánoční tradice, zvyky a rituály: Co znamenají a jak přežít Vánoce v klidu a pohodě?
Zdroj: Pexels/Polina Kovaleva/volně k užití
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Tématem nového dílu podcastu LOVE IS ON THE AIR jsou Vánoce, takže pokud i ty stresuješ, jak všechno stihneš a zda ti nic nechybí, pusť si náš podcast a hoď se do pohody.

V pátek je Štědrý den a ty ještě nemáš hotový vánoční úklid, zbývá ti napéct 30 druhů cukroví a pošťák ti stále nedodal nějaké dárky? Hoď se do klidu, pusť si náš podcast LOVE IS ON THE AIR a zaposlouchej se do nového odlehčeného dílu, v němž doktorka Nikita a docent Zach řeší Vánoce, zvyky, tradice i rituály. Pokud budeš dobře poslouchat, dozvíš se i to, jak prožít svátky v klidu a nepohádat se s celou rodinou.

Doporučeno
Zakladatel OnlyFans rezignoval. Společnost nyní povede žena Zakladatel OnlyFans rezignoval. Společnost nyní povede žena 22. prosince 2021 8:03

Chceš, aby se k tobě v příštím roce všichni v okolí chovali jenom hezky? Je to jednoduché, namaž si na Štědrý den na obličej med a tvoje přání se ti vyplní. Zvyků a tradic existuje spoustu a je až škoda, že se postupně vytrácí. Naštěstí tu máme doktorku Nikitu a docenta Zacha, kteří ti připomenou ty nejlepší zvyky, díky kterým bude tvůj rok 2022 plný jen těch pozitivních zážitků.

V devadesáté druhé epizodě ti naše moderátorská dvojice poradí i to, jak se na Vánoce vyhnout hádkám v rodině, jak se vyvarovat stresu a navede tě, aby sis ty nejhezčí svátky užil jen v klidu a pohodě.

Pokud se tedy cítíš pod tlakem a máš pocit, že nic nestíháš, nalaď si náš nový díl, upusť páru a zasměj se. LOVE IS ON THE AIR ti také může zpříjemnit úklid, pečení cukroví nebo balení dárků, tak klikej na play a užij si příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse