Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2022 7:40
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

Denzel Washington je královrah Macbeth. Nová adaptace Shakespearova příběhu je žhavým adeptem na zisk nejcennějších Oscarů

Denzel Washington je královrah Macbeth. Nová adaptace Shakespearova příběhu je žhavým adeptem na zisk nejcennějších Oscarů
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oscarový Joel Coen natočil chválené drama a po prvním traileru nemáme obavy, že by to mohlo dopadnout jinak než úžasně.

The Tragedy of Macbeth je vysokoočekávané drama od Joela Coena, oscarového režiséra a scénáristy, který je známý díky své spolupráci s bratrem Ethanem Coenem. Macbeth bude vůbec prvním filmem, na kterém nespolupracují spolu. Ethanovi se projekt nezamlouval, ale Joel ho chtěl natočit. A alespoň podle traileru můžeme usoudit, že udělal dobře. Macbeth totiž vypadá famózně.

Doporučeno
10 nejočekávanějších seriálů roku 2022 10 nejočekávanějších seriálů roku 2022 4. ledna 2022 12:30

Odzbrojující vizuál, skvělé herecké výkony, napínavé dramatické scény. Recenzenti to všechno chválí a my jim nemáme důvod nevěřit. Obzvlášť, pokud se podíváme na nejnovější trailer. Hlavní role ztvárnili Denzel Washington a Frances McDormand.

Děj vypráví klasický příběh Shakespearova díla, ve kterém Macbeth (Denzel Washington) zavraždí krále Duncana (Brendan Gleeson) a následně si trůn zajistí pro sebe. Snímek se dostal do vybraných kin, no a my se na něj budeme moci podívat na Apple TV+ již 14. ledna.

Domů
Sdílet
Diskuse